Nieuws Actueel

Dit zijn de 5 artikelen waar de redactie je deze week extra op wil wijzen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

De Ondernemer 5 augustus 2017

5x aanbevolen De Ondernemer

Snapchat voor jou als ondernemer: zo bereik je nieuwe klanten

Snapchat is het snelst groeiende en coolste socialmediakanaal. In dit artikel laten we zien hoe je er als ondernemer je voordeel mee kunt doen als marketinginstrument om nieuwe business binnen te halen. Aangevuld met best practices en informatieve video’s.

Growth hacking: zo laat je je bedrijf supersnel groeien

Bedrijven groeien razendsnel wanneer ze een growth hacker inschakelen. Maar wat is growth hacking eigenlijk? En hoe kun je het als ondernemer inzetten binnen je bedrijf? ,,Mkb’ers moeten gebruikmaken van hun snelheid, wendbaarheid en creativiteit om de grote corporate met zijn miljoenen aan marketingbudget te slim af te zijn."

Dit mag je doen met sportieve medewerkers die vaak geblesseerd zijn

Als je een werknemer hebt die regelmatig niet kan werken omdat hij of zij een blessure heeft, kan dat een zware (financiële) last zijn. Wat je als werkgever wel en niet mag, vind je in dit artikel.

Nanotechnologie: kansen liggen nu al voor je klaar

Nanotechnologie iets voor Nobelprijswinnaars en laboratoria? Ja, maar ook in producten wordt het al massaal toegepast. Van flexibele batterijen tot lak die zichzelf repareert: kleine deeltjes bieden grootse nieuwe mogelijkheden. Vertel je klanten over nanotechnologie in jouw producten en ze worden ter plekke enthousiast over de artikelen die je ze levert.

Trap niet in deze zomerse oplichtingspraktijken

Juist in de zomerperiode maken oplichters overuren. Door helder te communiceren met je medewerkers in de zomerperiode voorkom je dat je bedrijf wordt opgelicht.