Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval 2018

Bij welke supermarkten kun je terecht voor de weekboodschappen of als het bier op is tijdens carnaval? In dit complete overzicht van de openingstijden met carnaval vind je de openingstijden van de grootste supermarkten in ons land. Bekijk hier het 'overzicht openingstijden supermarkten carnaval 2020'.

De Ondernemer 9 februari 2018

Supermarket 2158692 1920

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten carnaval 2020

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Albert Heijn

Albert Heijn is met 880 filialen en een omzet van 13 miljard euro (inclusief Gall & Gall en Etos) de grootste supermarktketen van ons land. Kijk voor de exacte openingstijden van de Albert Heijn bij jou in de buurt op de winkelzoeker op ah.nl.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Jumbo

Met 580 winkels en een omzet van 6,7 miljard is Jumbo de tweede supermarktketen van Nederland. Een twintigtal winkels in de regio’s Brabant en Limburg hanteert aangepaste openingstijden. Zo is de Jumbo in Prinsenbeek, gemeente Breda, open tot een uur in plaats van vijf uur. Kijk voor de openingstijden per winkel op jumbo.com.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval PLUS

PLUS telt 266 winkels in Nederland en draait een omzet van 2,3 miljard. De PLUS supermarkten zijn van zelfstandige ondernemers die ervoor kunnen kiezen om hun openingstijden aan te passen. PLUS Van Eekelen in Rijsbergen kiest er bijvoorbeeld voor om aankomende zondag om een uur te sluiten in plaats van zeven uur. Een overzicht van de winkels vind je hier.

Lees ook: Carnaval goudmijn voor ondernemers: 'Ik draai 5 keer zoveel omzet'

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Dirk van den Broek en DeKaMarkt

Dirk van den Broek heeft 120 vestigingen, DekaMarkt telt er 80. Slaat je daar altijd uw boodschappen in? Dan hoef je je schema niet om te gooien, want de winkels houden gewoon hun gebruikelijke openingstijden aan.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Aldi

In ons land zijn ruim 500 Aldi-filialen te vinden, tegen een omzet van naar schatting 2,5 miljard euro. Afhankelijk van de plaats en de festiviteiten zijn de openingstijden aangepast. Zo is de Aldi in Breda Oost gesloten. Kijk voor het volledige overzicht op de website van Aldi.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Lidl

Ook de verschillende vestigingen van Lidl hebben aangepaste tijden, sommigen zullen zelfs een dag of dagdeel sluiten. Zo is het filiaal op de Baron van Hovellstraat in Maastricht aankomende zondag gesloten en gaan de deuren op maandag al om twee uur dicht. Gebruik de filiaalzoeker om te zien hoe dat bij de andere winkels zit.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Emté

Net als bij de Lidl, hebben ook de supermarkten van Emté aangepaste openingstijden of sluiten bepaalde vestigingen, zoals die in Montfort aankomende zondag, even helemaal. Check de winkelzoeker op de website voor de informatie per filiaal.

Lees ook: Hoeveel verdient Frans Bauer met de Lidl-reclame?

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval Spar

Spar telt een kleine 200 winkels in ons land. De Spar-formule doet 376 miljoen omzet. De zelfstandige ondernemers binnen het concern mogen tijdens carnaval zelf hun openingstijden bepalen. Voor de openingstijden per filiaal klik je op ‘vind je winkel’ op de website van Spar.