Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2016

Welke supermarkten zijn met Koningsdag open en welke blijven dicht? Een overzicht van de openingstijden van supermarkten tijdens Koningsdag op woensdag 27 april 2016.

De Ondernemer 25 april 2016

Openingstijden koningsdag 2016 supermarkten albert heijn jumbo 27 april

BEKIJK HIER HET OVERZICHT OPENINGSTIJDEN SUPERMARKTEN KONINGSDAG 2018

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2018

Feestdagen zoals Koningsdag vallen niet onder de verplichte winkelsluiting volgens de Winkeltijdenwet. Mocht Koningsdag op een zondag vallen, dan wordt Koningsdag op de zaterdag hieraan voorafgaand gevierd. Het is aan de winkeliers zelf om te bepalen of ze op deze feestdagen gesloten of open zijn, of dat ze bijvoorbeeld eerder sluiten om hun personeel de gelegenheid geven aan de feestelijkheden deel te nemen, meldt de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Openingstijden Koningsdag Albert Heijn

Op woensdag 27 april zijn sommige winkels van Albert Heijn niet of beperkt open. Veel Albert Heijn filialen in de binnensteden van Amsterdam en Utrecht zijn bijvoorbeeld de hele dag gesloten of hanteren beperkte openingstijden. Ook bezorgt Albert Heijn met Koningsdag niet op alle plekken, zoals drukke binnensteden. De Pick Up Points zijn op Koningsdag ook gesloten. Kijk op de winkelvinder of de Albert Heijn in jouw buurt met Koningsdag geopend is.

Openingstijden Koningsdag Dirk van den Broek

Het overgrote deel van de Dirk van den Broek supermarkten is met Koningsdag gewoon geopend. In Amsterdam zijn enkele filialen gesloten. Onder winkels kun je de aangepaste openingstijden van Dirk van den Broek met Koningsdag vinden.

Openingstijden Koningsdag Plus

Van de 262 filialen die Plus kent is het leeuwendeel met Koningsdag geopend. Voor een beperkt aantal filialen gelden aangepaste openingstijden. Meerdere Plus supermarkten in de regio Amsterdam zijn gesloten. Bekijk hier het overzicht van openingstijden van Plus supermarkten met Koningsdag.

Openingstijden Koningsdag Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo Supermarkten gelden tijdens Koningsdag gelden afwijkende openingstijden. Voor enkele filialen in Amsterdam gelden beperkte openingstijden, net als in Den Haag en Utrecht. Zoek en vind jouw winkel of Pick Up Point in de winkelvinder om de exacte openingstijden te bekijken.

Openingstijden Koningsdag Lidl

Filialen van Lidl zijn tijdens Koningsdag in de stadscentra van steden als Amsterdam en Utrecht gewoon geopend. In de filiaalzoeker van Lidl kun je zien of hetzelfde voor de supermarkt in jouw buurt geldt.

Openingstijden Koningsdag Emté

Bij verschillende van de 130 Emté-vestigigen gelden op Koningsdag aangepaste openingstijden. Bijvoorbeeld in Dordrecht, Tilburg en Middelburg, Het overzicht van de openingstijden van de bewuste filialen is hier te zien.

Openingstijden Koningsdag Aldi

Een aantal filialen van Aldi heeft op Koningsdag aangepaste openingstijden of is gesloten. In Amsterdam is slechts één vestiging, beperkt geopend. In Utrecht zijn alle filialen gesloten. Bekijk hier welke van de zo'n vijfhonderd Aldi supermarkten open zijn op Koningsdag.