Nieuws Actueel

Pop-up-restaurant in De Kleine Schorre

Het proeflokaal van wijnhoeve De Kleine Schorre in Drieschor verandert komend weekend in een pop-up-restaurant. De borden staan nog niet op tafel, maar voor eigenaar Johan van de Velde smaakt het nu al naar meer. Dat schrijft de PZC dinsdag.

Wendy Wagenmakers | Foto: Wieshorecaservice.nl 3 januari 2017

Popuprestaurant Zeeland

Het proeflokaal van de wijnboerderij in Dreischor is altijd uitbesteed. Nu staat Wies Huges van het gelijknamige cateringbedrijf tijdelijk in de keuken. Die bereidt komende zaterdag een diner en zondag een brunch 'op basis van lokale ingrediënten met fusion-stijl'. Alle gerechten zijn aangepast aan de wijnen die op de hoeve worden gemaakt.

Pop-up-restaurant

Wijnboer Johan van de Velde heeft wel vaker diners op zijn hoeve. ,,In de zomer hebben we wijngaardiners en in het najaar ook altijd een wilddiner. Maar we wilden ook nog graag iets in de winter."

Dat werd een pop-up-restaurant. ,,Op papier zijn wij een partycentrum met theeschenkerij", legt Van de Velde uit. ,,Die omschrijving houdt in dat we niet open mogen als restaurant, maar wel mogen werken met groepen. Dat doen we steeds vaker en dat willen we in de toekomst ook nog meer gaan doen."

Reserveren kan via info@wieshorecaservice.nl.