Nieuws Retail

Easy Toys brengt seksspeeltjes naar de snelweg, populaire toys nu ook bij tankstations

EasyToys breidt uit naar de Nederlandse snelwegen. In een nieuwe samenwerking met GemaQ, een retailconceptbedrijf voor onafhankelijke tankstations van Shell, Esso en Texaco, zullen de populaire seksspeeltjes de komende maanden te vinden zijn in tankstations door heel Nederland. Deze halfjaar durende pilot kan bij succes leiden tot een landelijke uitrol.

Van onze redactie 16 mei 2023

Easy toys seksspeeltjes snelweg tankstation

Foto: Easy Toys

Webwinkel EasyToys maakte de afgelopen tijd een flinke opmars naar de fysieke winkelschappen. Na eerdere samenwerkingsdeals met Etos, HEMA en Hunkemöller, komen daar nu zestien tankstationboetieken bij. ,,We zijn heel blij met deze samenwerking”, aldus Eric Idema oprichter en directeur van EasyToys. ,,Nu we ook in de schappen van de pompshops liggen, kunnen mensen rond bedtijd nog gauw wat leuks inslaan. Onze producten zullen ervoor zorgen dat ze nog lang niet gaan slapen…”

Lees ook: Hoe FC Emmen-sponsor EasyToys met #checkjeballen maatschappelijk impact wil maken

Taboes doorbreken

De tankstations die aan de pilot meedoen zijn zorgvuldig uitgekozen door de samenwerkende partijen. Naast de algemene snelweglocaties is er ook nadrukkelijk gekozen voor een aantal buurttankstations en pompshops die bijvoorbeeld in de omgeving van hotels of bij lokale bedrijventerreinen liggen. Op die manier willen EasyToys en GemaQ inzetten op een zo groot mogelijke variëteit aan potentiële klanten.

De deelnemende tankstations liggen in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland en Zeeland.

Nieuwe doelgroep bereiken

,,Door onze samenwerking met EasyToys kunnen we voor het eerst sekstoys en andere erotische producten aanbieden in onze tankstationshops, waardoor we die nu ook voor onze doelgroep toegankelijk maken”, zegt Letteke van der Kruk, de directeur van GemaQ. Amy Kouwenberg, marketing- en formulemanager van moederbedrijf Hanex Hospitality: ,,EasyToys is een bedrijf dat taboes doorbreekt en zich richt op het bevorderen van een gezonde en positieve seksualiteit. We zijn blij dat we op deze manier met EasyToys als partner ons steentje kunnen bijdragen.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws