Aangeboden door Gouwe Meubel

Branded Content Retail

Gouwe Meubel heeft binnenhuisarchitecte beschikbaar voor klanten

,,Het wordt weer gezellig in de huiskamers. Door de coronacrisis hebben veel mensen besloten niet op vakantie te gaan en het geld dat ze overhouden te besteden aan een nieuw interieur.” Tot grote tevredenheid van René Snijder van Gouwe Meubel.

Danny Jansen 17 september 2020

Gouwe meubel branded

René Snijder, eigenaar van Gouwe Meubel in Waddinxveen. Foto: Machtelt Mostert

René Snijder, eigenaar van Gouwe Meubel in Waddinxveen vindt het fijn weer samen met klanten de tijd te kunnen nemen voor het perfecte interieur. Hij beheert de zaak met zijn vrouw Joke en samen hebben ze ‘best een vreemde periode achter de rug’ . ,,Toen de coronamaatregelen net bekend waren gemaakt, hebben we drie weken lang bijna geen klant gehad. De mensen durfden gewoon niet meer. Gelukkig hadden we een goede orderportefeuille waarmee we de tijd konden overbruggen, maar het was toch heel anders.”

''Probeer eens een mooie terra-kleur of ga voor groene tinten’ , zeggen we dan. En dat durven ze steeds vaker!''

René Snijder, eigenaar Gouwe Meubel

Met zo’n tweeduizend vierkante meter aan winkeloppervlakte konden Snijder en zijn mensen al snel weer voldoende klanten ontvangen. Iets waar de trotse meubelman naar eigen zeggen altijd vertrouwen in heeft gehad. ,,Ik heb gemerkt dat klanten het toch fijn vinden hun verhaal bij ons kwijt te kunnen. Dat komt voort uit de persoonlijke manier waarop we hen benaderen.” Dat heeft er mede voor gezorgd dat mensen de lokale onder nemer graag supporten in onzekere tijden. ,,Wat dat betreft doet het best wel zeer dat we elkaar na het verkoopproces geen hand meer mogen geven.”

Steeds kleurrijker interieur

Wat Snijder opvalt aan het publiek dat zijn filiaal weer weet te vinden, is dat er steeds vaker voor een kleurrijk interieur wordt gekozen. ,,Een mooie ontwikkeling die wij dan ook zeker toejuichen. Voor mijn gevoel zijn mensen uit het Groene Hart vaak wat behoudend. Men kiest voor veilig en in het geval van interieur vaak voor bruin of grijs. Maar dat heeft iedereen al. ‘Probeer eens een mooie terra-kleur of ga voor groene tinten’ , zeggen we dan. En dat durven ze steeds vaker! Echt, mensen voelen zich anders als er kleur in huis is. Ik begrijp goed dat het voor sommigen even een stap is, maar daar hebben we speciaal een binnenhuisarchitect voor in dienst. Echt een meerwaarde. Zij helpt klanten bij het compleet maken van het plaatje waarbij ook de vloer, muren en gordijnen aan bod komen. Dat kost verder niets extra’s.’’

Lichtinval en kleuren

,,De binnenhuisarchitecte komt zelfs bij de klant thuis als die wens er is. Alles om een goed beeld te krijgen van de lichtinval en bijvoorbeeld de aanwezige kleuren in de woning.” Snijder en zijn personeel doen er alles voor om klanten optimaal te bedienen. Van maatwerk, diversiteit, een grote collectie meubelstoffen en houtstalen tot aan het thuis ophalen van oude meubels en uitgebreide aandacht voor goed zitcomfort.

Dit artikel kwam tot stand in samen werking met Gouwe Meubel. Meer informatie: gouwemeubel.nl

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.