Nieuws Actueel

Thomas Hendriks director Branded Content bij De Ondernemer

Thomas Hendriks start per direct bij De Ondernemer. Bij het grootste zakelijke platform van Nederland, onderdeel van DPG Media, wordt hij director Branded Content.

Van onze redactie 1 maart 2020

Laatste update: 1 maart 2020 14:01

Thomas Hendriks De Ondernemer

De afgelopen twee jaar was Hendriks als freelance creative betrokken bij diverse commerciële (media)projecten, de laatste maanden regelmatig ook al voor De Ondernemer. Eerder was hij werkzaam voor kranten, tijdschriften, radio, tv en websites, veelal in creatieve, leidinggevende posities. Hij bedacht formats voor tv (Eyeworks, Endemol) en magazines (Webber) en was wekelijks op radio en tv als hoofdredacteur van Quest.

In zijn nieuwe rol sluit Thomas Hendriks (57) aan bij het Content & Marketing-team van De Ondernemer, onder leiding van Robert van den Ham. ,,Met Thomas’ expertise en netwerk spelen we niet alleen in op de sterk toenemende vraag naar kwalitatieve, creatieve branded content, hij past sowieso uitstekend bij de groeiambities van De Ondernemer. Zijn komst betekent een weer nieuwe kwaliteitsslag voor ons gehéle platform.”

Thomas Hendriks: ,,Ik kijk ernaar uit om weer echt ergens bij te horen. Ik heb het team van De Ondernemer leren kennen als toegewijde professionals die de laatste jaren met veel succes het merk hebben ontwikkeld. Iedereen is klaar voor de volgende stap en ik doe daar heel graag aan mee.”

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.