Podcast Coronavirus

Wat ondernemers-voorman Biesheuvel van toespraak Rutte vindt

Een lege radiostudio op het Mediapark, maar des te meer inbellende gasten in Corona Update XL: Hans Biesheuvel van ONL geeft zijn reactie op de toespraak van premier Mark Rutte, verder duiden marcom-expert Thijs van Dijk, Ouders van Nu-hoofdredacteur Hilde Tholen en 'onze man in Londen' Lennard van Otterloo ieder vanuit hun vakgebied de huidige coronacrisis.

Van onze redactie 17 maart 2020

Laatste update: 17 maart 2020 14:55

Studio podcast annaneeltje deboer thomas hendriks

De Ondernemer-presentatoren Thomas Hendriks (links) en op gepaste corona-afstand Anna Neeltje de Boer (rechts) in een verder lege radiostudio vandaag op het Mediapark.

Hans Biesheuvel: ,,De politiek lijkt nu wel doordrongen van de ernst van de problematiek waar we voorstaan,'' zegt Hans Biesheuvel (ONL) naar aanleiding van de speech van Mark Rutte op maandagavond:

Ook Lennard van Otterloo, onze vaste Brexit-expert, belde in om te vertellen over het beleid in het Verenigd-Koninkrijk. Daar zijn de restaurants op het moment (nog) open:

Hoofdredacteur Hilde Tholen van tijdschrift Ouders van nu vertelt hoe zij en andere ouders werk en zorg voor de kinderen combineren nu de scholen dicht zijn:

Marcom-expert Thijs van Dijk over de communicatie van merken en bedrijven als McDonald's, KLM en Albert Heijn in crisistijden. Ook legt hij uit waarom het nu juist de tijd is om online te adverteren:

Podcasts

De radio-uitzending van De Ondernemer is elke dinsdag van 10:00 tot 11:00 te beluisteren op New Business Radio. Ook zijn er dit moment drie keer per dag (8:00. 12:00 en 17:00 uur) live podcasts met corona-updates, die je hier terug kunt luisteren.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

Corona update newbusinessradio