How-to Coronavirus

Gratis webinar Ronnie Overgoor: over jezelf goed presenteren, juist nu

Jezelf goed presenteren is belangrijk. Richting collega's, klanten of vakgenoten. Zeker in deze tijd, waarin we onszelf veel vanachter de computer moeten presenteren aan iedereen. Daarom organiseert Ronnie Overgoor morgen een gratis webinar 'Beter Leren Presenteren'.

Ronnie Overgoor 25 maart 2020

Overgoor livestream corona

Driemaal daags op New Business Radio(.nl) de Corona Update, met in het tweede deel van deze uitzending een gesprek met dagvoorzitter/spreker/trainer Ronnie Overgoor, over de ook voor hem plots veranderde werkweken en webinar. Hierboven kun je de uitzending terugluisteren, via deze link kun je eerdere Corona Updates terugluisteren.

Donderdag 26 maart, 10.00 uur, gratis webinar!

Gebaseerd op mijn ervaringen met 7DTV en als dagvoorzitter, aangevuld met praktische tips van 15 topsprekers die ik interviewde, beloof ik je een super nuttig, leuk en inspirerend uur. Een eerder webinar werd door meer dan honderd mensen bezocht en beoordeeld met een 9!

Lijkt het je leuk? Het webinar is donderdag 26 maart om 10 uur en gratis inschrijven kan via deze pagina.

Het lijkt me enorm leuk je (online) te zien!

Lees ook: Ronnie Overgoor: zo maak je jouw verhaal sterker op het podium

Beter leren presenteren nu extra voordelig!

Wil je na het lezen van deze blog zelf aan de slag met je presentatietechniek? Dat kan op het platform 'Beter leren presenteren', een initiatief van Ronnie Overgoor in samenwerking met De Ondernemer. Leer van de topsprekers als Jos Burgers, Annemarie van Gaal, Jan van Setten en Ben Tiggelaar hoe je dankzij een goede presentatie een belangrijke pitch wint, nieuwe klant scoort, je team inspireert en inspireert op het podium.

Meld je direct hier aan en gebruik de kortingscode 'deondernemer' voor extra korting. Je betaalt geen 149 euro, maar 125 euro exclusief btw voor de cursus.