Nieuws Horeca

De Ondernemer Live: kijk en luister mee naar de uitreiking Michelinsterren

Naar wie gaan de Michelinsterren 2023? Hoor en zie het als eerste tijdens De Ondernemer Live, maandag 24 april vanuit DeLaMar in Amsterdam.

Van onze redactie 21 april 2023

Laatste update: 24 april 2023 11:00

JE KIJKT NAAR DE ONDERNEMER LIVE, TOT 15.00 UUR VANUIT DELAMAR, BIJ DE UITREIKING VAN DE MICHELINSTERREN.

Zijn naam is Werner Loens. En hij is sinds jaren de belangrijkste schakel in de verdeling van de Michelinsterren. Wie is deze 'onzichtbare man', waar en wanneer luncht of dineert hij en... wat dan? Maandag 24 april is de hoofdinspecteur een van de bijzondere studiogasten in een speciale uitzending van De Ondernemer Live.

Samen met New Business Radio en GoodLIFE Radio verzorgen wij die dag, live vanuit DeLaMar in Amsterdam, kijkradio rondom de uitreiking van de Michelinsterren. De uitzending is van 11.00 tot 15.00 uur ook te volgen op YouTube.

Lees ook: Michelinsterren 2023: 'Foto met nieuwe sterrenrestaurants is fake news'

Naast Michelinsterren-hoofdinspecteur Werner Loens, zijn er na de uitreiking reacties van onder meer Jonnie en Therese Boer (De Librije) en Yoran Jacobi (De Juwelier) die in 2022 de Young Chef Award won.

Ook Frank Visser (Les Patrons de Cuisiniers), foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer (mede-oprichter van de Buik), consumentenpsycholoog Patrick Wessels en Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland komen langs in de studio. En natuurlijk: winnaars van de Michelinsterren 2023 komen aan het woord.

De presentatie is in handen van Martine Hauwert en Roland Tameling.

Lees ook: Restaurant de Bokkedoorns: al 44 jaar op rij in de Michelinsterren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws