Nieuws Cryptocurrency

BTC Direct lanceert nieuw handelsplatform voor cryptocurrency

BTC Direct lanceert een nieuw platform om te handelen in cryptocurrency. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat het cryptobedrijf zorgt voor de beveiliging van de digitale munten, waardoor gebruikers geen eigen wallet meer nodig hebben.

Van onze redactie 1 september 2021

Bitcoin koersen btc Custodial Man

Via het nieuwe handelsplatform kunnen gebruikers euro’s storten en hiermee veilig cryptomunten kopen. Foto: BTC Direct.

Het nieuwe handelsplatform is speciaal ontwikkeld voor desktop- en mobiele browsers. Gebruikers storten euro’s en kunnen hiermee hun favoriete cryptomunten kopen. De focus ligt volgens BTC Direct op gemak, veiligheid en expertise. Ter verlaging van de drempel om te handelen in cryptocurrency’s biedt het bedrijf duidelijke overzichten van de koersen en de waarde van je portfolio. Volgens de broker blinken veel platformen uit in toeters en bellen, maar deze zorgen er in de praktijk alleen maar voor dat traden lastiger wordt.

Lees ook: ‘Beleggen in bitcoins sluit goed aan op voetbalfans’

Coins worden offline beveiligd

Daarom houdt BTC Direct het simpel en hebben gebruikers geen wallet of ontvangstadres nodig. De cryptocurrency’s blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. Doordat de coins niet in contact staan met het internet, is de opslag veilig en worden ze buiten bereik van hackers gehouden.

"Iedereen heeft recht op een fijne ervaring met cryptocurrency. Door gebruikers relevante informatie te bieden, weten wij zeker dat iedereen goed geïnformeerd bij ons kan traden"

Mike Hutting, directeur BTC Direct

Ook ontvangen gebruikers de allerlaatste koersanalyses van verschillende huisanalisten – in de toekomst komen hier ook grote, internationale namen bij. Daarnaast krijgen gebruikers de laatste nieuwtjes over hun favoriete coins. Mike Hutting, directeur van BTC Direct: ,,Iedereen heeft recht op een fijne ervaring met cryptocurrency. Door gebruikers extra relevante informatie te bieden, weten wij zeker dat iedereen goed geïnformeerd bij ons kan traden.”

Registratie bij DNB

BTC Direct bestaat sinds 2013 en is daarmee een van de oudste cryptobedrijven van Europa. Het doel is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met bitcoin en andere digitale munten, zoals Ethereum, Cardano en Dogecoin.

Lees ook: Waarom de stormloop op bitcoins nog lang niet voorbij is

Sinds de oprichting heeft BTC Direct meer dan een miljoen klanten geholpen met de koop en verkoop van cryptocurrency’s. Binnen de cryptowereld heeft het bedrijf een betrouwbaar imago opgebouwd. Dit werd in 2020 beloond met een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws