Aangeboden door Novel-T

Branded Content Innovatie

Je bedrijf slimmer door de crisis met Novel-T SMART

De COVID-19-situatie zet bedrijven en instellingen voor uitdagingen. De anderhalve meter-richtlijnen, beperking van fysieke ontmoetingen en hygiënemaatregelen in bedrijfspanden en winkels moeten ervoor zorgen om verdere verspreiding van het virus te beperken. Dat is wel even schakelen voor veel organisaties, maar veranderen en vernieuwen kan in deze tijd van levensbelang zijn. Een frisse blik, nieuwe technologieën en extra handen kunnen juist nu goed van pas komen. Iets waar een grote en diverse groep studenten je mogelijk bij kan helpen!

Van onze redactie 13 juli 2020

Bas Olde Hampsink Novel T

Bas Olde Hampsink, programmamanager bij Novel-T.

Studenten op zoek naar praktijkopdracht, stage of afstudeerproject

Op dit moment hebben veel studenten door de corona beperkingen moeite met het vinden van goede praktijkopdrachten en stageplekken. Vraagstukken waar organisaties mee zitten kunnen opgepakt worden door deze studenten. Daarom hebben Universiteit Twente, Hogeschool Saxion, ROC van Twente en Aventus de krachten gebundeld en roepen ze bedrijven en instellingen op om gebruik te maken van studenten om zo je innovatiekracht te vergroten. Een bijkomend voordeel: er wordt achteraf geen rekening gestuurd. Bas Olde Hampsink, programmamanager bij Novel-T: ,,We hebben een team specialisten samengesteld die je vraag doorgronden en vervolgens koppelen aan de juiste studenten.”

''We hebben een team specialisten samengesteld die je vraag doorgronden en vervolgens koppelen aan de juiste studenten''

Bas Olde Hampsink, programmamanager Novel-T

Een vraagstuk aanleveren

Hoe werkt het dan? Op de website www.smartdoordecrisis.nl kan je als ondernemer, bedrijf, instelling of organisatie je innovatievraagstuk aanleveren. Vervolgens neemt het SMART Match Team contact met je op om de vraag sterk te formuleren en deze in de juiste vorm gieten. Staat de vraag? Dan koppelt het team deze aan studenten die je goed kunnen helpen bij je vraag. Momenteel hebben verschillende partijen al hun vraagstuk aangeleverd. Zo wil Heracles graag dat studenten aan de slag gaan met creatieve manieren om het stadion vol te krijgen, rekening houdend met de anderhalve meter-samenleving, en heeft de Grote Lebuinuskerk in Deventer een opdracht aangeleverd met betrekking tot het opzetten van virtuele rondleiding.

Kan jij wel hulp gebruiken met een (corona-gerelateerd) innovatievraagstuk? Kom dan met het Novel-T SMART Match Team in contact en stuur je vraag in via het formulier op de website.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.