Aangeboden door Improvers

Branded Content Groei

Improvers: hét salesplatform voor zelfstandige salesprofessionals

Improvers is hét salesplatform dat zelfstandige salesprofessionals koppelt aan adverteerders. Dit platform dankt haar succes aan de hoge kwaliteit, de samenwerking met A-merken als NRC, Mediahuis en Essent, uitstekende leads en eersteklas professionals in de branches goede doelen, media, energie en loterijen. Improvers: „Ben jij zelfstandig ondernemer en op zoek naar mooie salesopdrachten, een goede (bij)verdienste, alle vrijheid en een betrouwbaar platform? Dan is Improvers jouw match.”

Crissy Mulder 21 mei 2023

Improvers 3 skydiven groot

Improvers: hét salesplatform voor zelfstandige salesprofessionals. Foto: Improvers

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Heb je uitstekende communicatiewaardigheden? En verdien je graag goed in de sales? Dan zorgt Improvers ervoor dat je kunt schitteren als zelfstandig salesprofessional. „Bij ons maak je snel je eerste call en sale, of je nu net je opleiding hebt afgerond of al vele meters als verkoopmedewerker hebt gemaakt. En of je nu donateurs wilt werven voor een goed doel óf loten wilt verkopen voor een loterij, wij leggen de rode loper uit voor de beste verkoopadviseurs. Zij zijn niet voor niets onze partners.”

Vrijheid, verdienen en vertrouwen bij Improvers

Deze partners kiezen voor vrijheid, verdienen en vertrouwen. „Zelfstandige salesprofessionals hebben alle vrijheid om zelf hun tijd in te delen en te bepalen voor welk A-merk zij aan de slag gaan. Dat is bijvoorbeeld prettig voor de zzp’er die Improvers gebruikt als snelle bijverdienste, om dit geld bijvoorbeeld direct terug te investeren in zijn eigen onderneming. Als partner ontvang je zeventig procent van de omzet en daarmee kun je dus een fors hoog uurtarief realiseren. Voor velen is dit een welkome aanvulling en een makkelijke manier om snel geld (bij) te verdienen. Daarbij kunnen onze partners blindelings vertrouwen op een solide platform als Improvers. Met vier vestigingen waar partners kunnen werken, elkaar helpen en van elkaar kunnen leren worden zzp’ers nog betere verkoopadviseurs dan zij al zijn.”

Succes realiseer je samen

Bij Improvers kies je zelf waar je werkt: thuis op je eigen werkplek of op één van de kantoren, waar je samen met andere partners presteert. Kies je voor een remote carrière? Dan profiteer je alsnog van een fijne werkomgeving en prettige bedrijfscultuur. „Wij bieden onze partners een gezellige werkplek, inclusief uitjes en een fantastische werksfeer. Is er een target behaald? Dan vinden wij dat een mooie reden voor een feestje. Zo vieren we onze successen met goede bonussen, maar bijvoorbeeld ook met leuke uitjes. Succes realiseer je immers nooit alleen, dat doe je samen.”

,,Ik geniet nu van veel meer vrijheid. Zo kan ik zelf mijn eigen uren invullen en remote werken, zelfs vanuit het buitenland''

Bas Julsing, zelfstandig salesprofessional

Een eigen huis én onderneming

Bas Julsing maakt inmiddels al vijf jaar als zelfstandig salesprofessional gebruik van het platform van Improvers. Hij genereert een geweldige omzet, werkt veel vanuit huis, maar gaat ook één keer in de week naar het kantoor in Utrecht om nieuwe partners in te werken en te begeleiden. Bas kwam in aanraking met het salesplatform toen hij tijdens zijn studie Rechten zocht naar een mooie manier om geld te verdienen. „Ik had al ervaring bij andere telecombedrijven, maar dat was in loondienst. Als zzp’er kon ik voor Improvers aan de slag. Daardoor geniet ik nu van veel meer vrijheid. Zo kan ik zelf mijn eigen uren invullen en remote werken, zelfs vanuit het buitenland.”

Improvers heeft financieel veel voor Bas betekend. „Dankzij mijn zzp-bijverdienste kreeg ik de kans een eigen huis te kopen én, samen met mijn moeder, een eigen onderneming op te zetten. Dat was zonder Improvers nooit gelukt.”

Kop koffie?

Het komende jaar gaat Improvers vol voor groei. Zo is het salesplatform op zoek naar een samenwerking met extra A-merken, maar ook met extra partners. „Wij werken nu samen met zo’n 250 salesprofessionals, maar hopen er daar dit jaar 400 van te maken. Dus ben jij op zoek naar een mooie bijverdienste met veel vrijheid en vertrouwen? Stap dan eens binnen voor een kennismaking en een goede kop koffie!”

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.