Video Groei

Ondernemen in de VS: Met 'synthetische data' gaat Syntho de Amerikaanse AI-markt veroveren

Voor AI is veel data nodig, en dat is ingewikkeld als je te maken hebt met privacygevoelige gegevens. Met zijn bedrijf Syntho creëert Wim Kees Janssen kunstmatige data voor bijvoorbeeld gezondheidszorg en financiële wereld. De volgende stap: Amerika.

Van onze redactie 21 augustus 2022

MyChannels Video ID: 322579

Nederlandse ondernemers springen er internationaal uit door hun slimme producten, technologie en diensten die bijdragen aan het oplossen van de grote vraagstukken van deze tijd. In de Verenigde Staten liggen veel kansen voor snelgroeiende startups die innovatieve technologie ontwikkelen. Wim Kees Janssen van Syntho: ,,We waren allemaal bezig met innovatie op basis van data, en hadden allemaal problemen het verkrijgen van de data. En daarom zijn we Syntho begonnen.”

Syntho is een selfservice AI-gegenereerd synthetisch dataplatform om datagestuurde oplossingen te versnellen. Kijk mee, met de video, met uitleg van Wim Kees Janssen.

Lees ook: Ondernemen in de VS: verfrobots van Josefien's Qlayers kleuren de wereld duurzamer

In deze 11-delige videoserie voor De Ondernemer leer je de deelnemers kennen van de ScaleNL Accelerator, een initiatief van de Nederlandse Consulatenin de Verenigde Staten. Elke dag gaat er op onze website weer een nieuwe, korte video online.

Lees ook: Ondernemen in de VS: hoe scale-up Lalaland de Amerikaanse mode-industrie digitaliseert

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws