Marketing

Gehaktbal van Gildeslager Goossen uit Rijssen lekkerste van Overijssel

beeld deondernemer
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

TV-kok Julius Jaspers, Paul Brands van Keurslagerij van Hest, winnaar van vorig jaar, docent Gertjan Verzijl en balexpert Paul van Trigt kiezen donderdag 29 september de beste bal van Nederland.

Ambacht

De jury was unaniem over de eisen van een smakelijke bal: “Een lekkere bal heeft een mooie melange van smaken met een goede grondstof en eigen signatuur. Een ambachtelijke authentieke gehaktbal!”

Lees verder onder de advertentie

Wel dé gehaktbal?

Voor de prijsuitreiking eind oktober komt er nog een mysteryshopper in de slagerij langs om te kijken of de gehaktbal die voor de wedstrijd is ingestuurd overeenkomt met het product dat aan de klant verkocht wordt. In totaal hebben 75 slagerijen aan de voorronde meegedaan.

Foto: ANP

Lees verder onder de advertentie