Nieuws Marketing

Jarig TicketSwap pakt op ADE uit met live podcasts en 24/7 support

TicketSwap, de online app om veilig tickets te kopen en verkopen, viert dit najaar zijn tienjarig bestaan. Om dit te vieren onderneemt TicketSwap verschillende activiteiten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) van 19 tot 23 oktober

Van onze redactie 6 oktober 2022

Laatste update: 7 oktober 2022 08:47

Hardwell ade ziggo

DJ Hardwell en het Metropole Orkest tijdens een eerdere editie van het Amsterdam Dance Event. Foto: ANP.

Zo pakt het van origine Amsterdamse techbedrijf tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) van 19 tot 23 oktober extra uit met live podcasts en interactieve content om zo een ultieme fanbeleving te creëren. Ook is de klantenservice van TicketSwap gedurende deze ADE-editie de gehele nacht open om danceliefhebbers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Simon Aurik (CCO bij TicketSwap): ,,Amsterdam Dance Event (ADE) is een van de meest toonaangevende live muziekevenementen van Nederland. We verwachten als bedrijf de meest succesvolle ADE ooit tegemoet te gaan en nog meer fans dan voorheen te kunnen helpen om hun favoriete artiesten in Amsterdam te zien optreden.”

'Gedurende ADE zal de klantenservice van TicketSwap 24/7 open zijn. Een internationaal team van klantenservicemedewerkers staat paraat'

Klantenservice hele nacht open

Gedurende ADE zal de klantenservice van TicketSwap 24/7 open zijn. Een internationaal team van 75 klantenservice-medewerkers staat paraat. Zij werken vanuit het hoofdkantoor op het Rokin en hybride. Via de telefoon, chat en online kunnen zij klanten in negen verschillende talen te woord staan. Zij zorgen dat de ADE-bezoekers flexibel zijn in het kopen en verkopen van hun tickets, ook als plannen ’s nachts last minute wijzigen.

TicketSwap-ceo Hans Ober was onlangs co-host van De Ondernemer Live. Bekijk de uitzending hieronder:

Live podcasts en extra beleving van ADE

Tijdens ADE zal TicketSwap een nieuwe live podcast-serie opnemen, genaamd ‘The Exchange’. Het gaat om zes podcasts waarin verschillende kanten van de live muziek-industrie worden belicht, zoals de toekomst van festivaltickets,data driven-besluitvorming en fan-engagement. Aan het woord komen onder anderen: Mauricio Soares (mede-oprichter en directeur van M-S Live en ARCA), Martijn van Daalen (CCO ID&T Group) en Hans Ober (CEO TicketSwap).

Bezoekers van ADE Conference kunnen de opnamen op 19, 20 en 21 oktober bijwonen bij de ADE Hangout bij Fosbury & Sons. Vanaf november zijn de podcasts via de bekende podcast kanalen voor iedereen gratis te beluisteren. Verder zal TicketSwap – in samenwerking met DanceTV en Mixclear – tijdens ADE exclusieve content over artiesten en optredens aanbieden die live wordt uitgezonden op KPN en Ziggo.

ADE en TicketSwap werkten samen in muziek

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de eerste editie in 1996 uitgegroeid tot 's werelds grootste en meest invloedrijke clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. Het clubfestival staat bij TicketSwap wereldwijd in de top 5 van events waar de meeste transacties plaatsvinden.

TicketSwap werd tien jaar geleden opgericht door Hans Ober, Frank Roor en Ruud Kamphuis. om de verkoop van concertkaarten eerlijker en veiliger te maken, nadat Hans Ober zelf ondervond hoe ingewikkeld het was zijn kaartje voor Lowlands te verkopen. Inmiddels is het Amsterdamse bedrijf uitgegroeid tot een platform dat actief is in 36 landen, met tien kantoren wereldwijd en acht miljoen geregistreerde gebruikers.

Lees ook: TicketSwap unicorn? 'Na corona is versnelling in bedrijfsgroei terug'

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws