Afgevaardigden van De Bloemenbeek in De Lutte, Nielz in Almelo, Preston Palace, Parkgebouw Rijssen, Kampkuiper in Harbrinkbroek, De Holtweijde in Lattrop en het Enschedese Wilminktheater beoordelen of de studenten over genoeg vaardigheden beschikken om een eigen minirestaurant, -hotel of –café te bestieren.Leidinggeven aan jongere studentenDe vierdejaarsstudenten, voor de eindexamenopdracht opgedeeld in groepjes van vier, zijn zelf verantwoordelijk is voor het menu, de wijnkeuze, de inrichting, de financiën, pr en de personele planning van hun eigen pop-uprestaurant. Dat personeel bestaat uit eerste- en tweedejaarsstudenten die worden ingezet in de keuken en de bediening.Bakkers en artiesten helpen meeOok studenten van de bakkerijopleidingen en de studierichting Artiest helpen mee. Zij verzorgen de broden, chocolade en muzikale omlijsting.
Studenten openen pop-up restaurants in Almelo
Geschreven door: Redactie De Ondernemer
Leestijd 1 minuut •
Acht pop-uprestaurants, 32 studenten en ruim 300 gasten: dat zijn de ingrediënten voor het 'Culinair Event' dat studenten manager/ondernemer woensdag 25 en donderdag 26 mei in het Atrium van het ROC van Twente in Almelo vormgeven. Een erg spannend culinair evenement, aangezien de toekomstige horecatyconen tijdens het runnen van hun restaurant worden geëxamineerd door mensen die al jaren in het vak zitten. Ondernemers maken op deze manier kennis met de nieuwe generatie.
Lees verder onder de advertentie