Nieuws Actueel

Aadorp krijgt eigen ZENtrum

Aadorp krijgt een eigen ZENtrum, een plek voor onder meer yoga, mindfulness en tai-chi. Michel Naafs en zijn vrouw Renate Steinfort, die vorig jaar in Vriezenveen nog eenzelfde soort ruimte openden, zien in het voormalig kinderdagverblijf in Aadorp aan de Albardastraat 16 mogelijkheden om door te groeien. Dat meldt De Twentsche Courant Tubantia.

Van onze redactie 17 januari 2017

ZE Nhuis Aadorp

"Veel mensen wilden ons heel lief behoeden voor mislukking en falen en hadden 'mixed feelings' bij onze aankondiging dat we in Vriezenveen een yoga en tai chi studio gingen beginnen", geeft Naafs aan. "Want Vriezenveners zijn toch erg behoudend? Maar nu, na 1 jaar, zijn we uit ons jasje gegroeid. Al vrij snel werden we getipt over een pand in Aadorp. We zijn direct gaan kijken, hebben een afspraak gemaakt met de makelaar, een rondleiding gekregen en na een paar dagen overdenken hebben we de knoop doorgehakt."

ZENtrum

Het echtpaar is momenteel druk met de inrichting. Het ZENtrum - volgens de eigenaren een plek voor rust, ontspanning, bewust bewegen, gezondheid en een goed gesprek - gaat op 4 februari open.

Op de foto: Renate Steinfort en Michel Naafs (Fotograaf: Lenneke Lingmont)