Nieuws Actueel

Bekende Rijssenaar Marcel Zwoferink opent sportschool in Enter

Wie in Enter F.it aan de Stationsweg gaat sporten kan zomaar oog in oog staan met een bekende Nederlander. Onlangs heeft Marcel Zwoferink, instructeur van Nederlandse acteurs, mannequins en fotomodellen, het sportcentrum geopend en compleet verbouwd tot een professioneel trainingscentrum.

Van onze redactie 4 oktober 2016

Fitness stockpixabay

Iedereen die een stok achter de deur nodig heeft kan hier terecht voor welk trainingsprogramma dan ook. "Van begeleiding bij obesitas tot aan Kravmaga en van bikiniproof tot aan intensieve spiergroei", beschrijft de ervaren fitness- en healthcoach Marcel Zwoferink.

Ervaring heeft de imposante verschijning van 2,04 meter zeker. De Rijssenaar is geen onbekende in de wereld van bodyguards, verdedigingstrainingen en het persoonlijk begeleiden van fotomodellen en acteurs.

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Frans Nikkels

Westerlingen

Dat hij met zijn gloednieuwe sportcentrum in Enter is neergestreken heeft te maken met de wens voor een vaste plek en een goede locatie. "Ik heb overal in de wereld trainingen gegeven, tot in hartje Rusland. En ook aan de geheime dienst in Israël. Daar komt de Kravmaga, de zelfverdediging, ook vandaan. Maar het werd tijd om ergens neer te strijken. De mensen die ik in het westen persoonlijk begeleid, zoals mannequins, acteurs en fotomodellen komen straks gewoon deze kant op", vertelt de sportman.