Nieuws Actueel

Blogtop 4: Pokémon GO, catch voor de belastingdienst?

Het kan ook eigenlijk niet anders: de winnaar van deze week, Sebastian van Wijk, schreef zijn blog over Pokémon GO. Benieuwd naar wie er nog meer in onze ranglijst staan? Wij zetten ze op een rijtje. Ook bij onze bloggers is het nu vakantietijd, dus daarom: een blogtop 4!

De Ondernemer 29 juli 2016

Pidgey 1065

1. Pokémon GO: Catch voor de belastindienst? - Sebastian van Wijk

Pokémon Go en de Belastingdienst, dat is geen voor de hand liggende combinatie. Toch valt deze zeker niet uit te sluiten.

2. Eerlijk verkopen duurt het langs - Fred Rutgers

'Staat je ge-wel-dig' of: 'Die heb ik zelf thuis ook!' Dat soort uitspraken hebben klanten te vaak van verkopers gehoord. Was nou eens origineel geweest en had iets gezegd dat echt het verschil maakt, vindt Fred Rutgers. In zijn nieuwe vlog tips om met oprechtheid klanten aan je te binden.

3. Zo haal je meer uit eigen vermogen - Hans Bertram

Iedere ondernemer heeft wel eens gehoord van de hefboomwerking, maar wat is dit nu eigenlijk? In eerste aanleg is het principe van de hefboomwerking erg eenvoudig. Als een bepaalde activiteit een investering vraagt en een bepaald rendement oplevert, dan komt de opbrengst (het rendement) ten gunste van de investeerders. De investering kan nu gedaan worden met eigen vermogen en / of met vreemd vermogen.

4. Zeg het met beeld! - Sanne Cramer

Te weinig bedrijven maken gebruik van sprekende beelden bij webteksten. Een gemiste kans! Waarom?