Nieuws Actueel

Business Festival Twente: deze groeigeheimen moet je kennen

Ook dit jaar deelden (top)ondernemers en andere experts hun kennis op het Business Festival Twente. Het thema: de kunst van het groeien. Op het festival vertelden tal van (top)ondernemers over hun groeigeheimen.

Redactie De Ondernemer / MVO 19 oktober 2018

Business festival twente

Wie druk is met het runnen van een eigen bedrijf, heeft niet altijd tijd en gelegenheid om uitgebreid met andere ondernemers te praten. En dat terwijl dit zoveel inspiratie en wederzijdse herkenning op kan leveren. Het Business Festival Twente gaf ondernemers voor het tweede achtereenvolgende jaar die gelegenheid, georganiseerd door De Ondernemer/Tubantia (de Persgroep).

Lees ook: Helga van Leur : Wat jij kunt leren van de weersveranderingen

Met de 'kunst van het groeien' als thema kwam onder meer Patrick van der Pijl (Business Models Inc.) spreken over effectieve businessmodellen en Arthur C. Prinsen (PRINSENCO.) over digitale transities. Ook klimaatdeskundige Helga van Leur was te gast. Zij sprak over de lessen die ondernemers kunnen trekken uit haar eigen vakgebied: meteorologie.

In deze video-terugblik van het geslaagde Business Festival Twente een compilatie van interviews door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en verwachtingen en reacties van bezoekers.