Nieuws Actueel

Elektronicawinkel gooit Apple in de sale

Van onze redactie 27 januari 2016

Iphone6

Een iPhone 4s met een nieuwprijs van 699 euro voor de aanbiedingsprijs van 229 euro... Het is één van de voorbeelden van de Apple-producten die Leapp aan klanten verkoopt. De keten opent binnen enkele maanden zijn deuren aan de Korenstraat. Dat bevestigt bedrijfsmakelaar Diederik Mulder ten Kate.

Leapp vestigt zich in het pand waar in het verleden lange tijd Martins was gevestigd. De elektronicawinkel verkoopt enkel 'refurbished' Apple-producten, zoals de iPhone, iPad, MacBook en iMac. Dat zijn gereviseerde tweedehands producten die afkomstig zijn uit het bedrijfsleven.

Leapp is in deze regio te vinden in Zwolle en (sinds vorige maand) Arnhem en heeft verder winkels in Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Voor de Korenstraat is de komst van Leapp een mooie aanwinst, zegt Mulder ten Kate. Met het faillissement van Passtore, aan de andere kant van de straat, zou het aantal lege panden in de Korenstraat anders op vijf komen. Dat lijkt wellicht veel, zegt hij, maar dat is niet uitzonderlijk. Behalve Leapp is er nog een partij die concrete vestigingsplannen in de straat heeft. "Dit is bovendien het soort straat waarin altijd enkele panden te huur staan.''