Nieuws Actueel

Gamestate opent grootste gamehal van de Benelux in Utrecht

Aan de Mariaplaats in de Utrechtse binnenstad gaat vrijdag 21 april de grootste gamehal van de Benelux open. De nieuwe en derde vestiging van Gamestate heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Deze is gevuld met life-size games variërend van airhockeys en racespellen tot simulatoren en 4D-videogames, meldt het AD.

RENÉ CAZANDER 14 maart 2017

Gamestate utrecht groot

Het fenomeen is overgewaaid uit Amerika, waar het concept inmiddels een groot succes is.

Oneindig veel plezier

Het bedrijf streeft ernaar een 'experience te bieden dat zich richt op 'Family Entertainment' voor alle doelgroepen en leeftijden'. 'Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video- en ticketgames, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier,' schrijft het bedrijf op zijn website.

(Tekst gaat verder na foto)
gamestate utrecht 1

Lees ook: Bij eerste Waalwijkse escape room moet alles kloppen

Redemption games

Een groot deel van de spellen zijn zogenaamde 'redemption games'. Hierbij kan de bezoeker zijn behaalde score omzetten in papieren of digitale tickets. Deze tickets kunnen weer worden ingewisseld tegen prijzen.

Rotterdam

Gamestate heeft al vestigingen in Kerkrade (75 speelautomaten) en Rotterdam (100 games).

gamestate utrecht 2

gamestate utrecht 3

Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier

Gamestate