Nieuws Actueel

Van Eijkelenborg Zakenvrouw van het Jaar

Viviene van Eijkelenborg, topvrouw van babyproductenfabrikant Difrax uit Bilthoven, is 21 maart in Noordwijk uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2016. Ze kreeg de prijs in aanwezigheid van koningin Máxima.

De Ondernemer 22 maart 2016

Maximamaximavaneijkelenburg

Van Eijkelenborg leidt een internationaal familiebedrijf dat flessen en spenen levert over de hele wereld. Maar niet alleen daarom krijgt ze de Prix Veuve Clicquot. De jury onder voorzitterschap van Annemarie Jorritsma waardeert de ceo ook omdat ze maatschappelijk actief is. De winnares zet zich onder andere in voor vrouwelijk ondernemerschap en voor de organisatie Gezond Geboren die strijdt tegen babysterfte.

Netwerk

De Difrax-ceo is daarnaast president van de Nederlandse tak van de Entrepreneurs’ Organization, een netwerk van zo’n 140 ondernemers. In fora met acht à tien ondernemers worden wezenlijke zaken besproken om van elkaar te leren. Daarbij komen onderwerpen aan de orde als: wat is het volgende niveau voor je onderneming, hoe ga je daar komen, wat leer je van fouten en hoe continueer je successen.