Nieuws Actueel

Marketingbedrijf huurt kantoorruimte op de groei

Het nieuwe kantoor van Online Leadbox is 'op de groei' gehuurd. Directeur Freddy Bouw verwacht dat het marketingbedrijf de komende jaren flink zal groeien in omzet en personeel. Voor dit jaar rekenen zijn zakenpartner Gerrit Hopster en hij op een omzet tussen de 7 en 9 ton.

René Bogaarts 2 mei 2017

Kantoorruimte ARLO TER ELLEN

Online Leadbox heeft zeven mensen op de loonlijst staan en er zijn doorgaans een stuk of vier studenten als stagiair aanwezig, maar het nieuwe pand is groot genoeg om 25 man te huisvesten. ,,We hebben een goede deal met de verhuurder gemaakt. We gebruiken nu nog maar de helft van de verdieping. De andere helft blijft leeg totdat we die nodig hebben. De huurprijs loopt navenant mee", vertelt Bouw.

Centraal

Online Leadbox is medio vorig jaar verhuisd van een studentikoos ogend pand in een oude woonwijk in Nijkerk naar een moderne kantoorwijk aan de rondweg in dezelfde stad. Het nieuwe kantoor heeft volgens Bouw een kwalitatief betere uitstraling en is bovendien goed bereikbaar voor auto's en openbaar vervoer. Omdat Nijkerk vrij centraal ligt in Nederland, was er geen reden om naar een andere plaats te verhuizen.

Tevreden

Het marketingbedrijf, dat vooral makelaars, hypotheekadviseurs en mediators als klanten heeft, zit boven in een accountantskantoor waar dagelijks vele ondernemers over de vloer komen. Dat is geen toeval. ,,Die accountant is een tevreden klant van ons. Het komt regelmatig voor dat hij klanten die een marketingbureau nodig hebben naar ons verwijst."

Goed overleggen

Het kantoor van Online Leadbox bestaat uit zeven kamers voor drie personen, een grote gemeenschappelijke werkruimte voor pakweg acht mensen, twee vergaderzaaltjes en een kantine. ,,Er is voldoende ruimte om goed met elkaar te kunnen overleggen. Nieuwe dingen worden gezamenlijk ontwikkeld in de grote ruimte. Daar leren we van elkaar. De kantoortjes zijn bestemd voor de gespecialiseerde salesteams. Wie op zijn gemak wil bellen, kan in een vergaderzaal gaan zitten."

We hebben een goede deal met de verhuurder gemaakt

Freddy Bouw (40), algemeen directeur marketingbureau Online Leadbox