Advertorial van Munthandel Karel de Geus

Advertorial Actueel

40 jaar munthandel, 25 jaar muntveilingen

Sinds 1980 is Karel de Geus actief als handelaar in oude numismatische voorwerpen. Inmiddels is zijn veilingbedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend veilinghuis op het gebied van munten, penningen en bankbiljetten. Dit jaar vieren ze tweemaal een jubileum.

Van onze redactie 13 oktober 2020

Karel de geus munt handelaar

Hoewel het jaar nog lang niet voorbij is, blijkt inmiddels dat 2020 in meerdere opzichten nu al een memorabel jaar is. Karel de Geus is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gouden en zilveren munten en een vertrouwd adres sinds 1980.
Het 40-jarig bestaan van Munthandel Karel de Geus op 5 juni jl. is mede als gevolg van de opgelegde Corona-maatregelen in stilte voorbij gegaan. De activiteiten van Munthandel Karel de Geus bruisen desalniettemin meer dan ooit tevoren! De handel in met name gouden en zilveren munten heeft vooral in het begin van dit jaar een enorme vlucht genomen.

Edelmetaal

De goudprijs met name, brak het ene na het andere record en heeft zelfs de barrière van €50.000 per kilo ruimschoots doorbroken! De zilverprijs bleef aanvankelijk wat achter, maar is nu bezig met een inhaalslag.

En zoals in het populaire tv-programma Heel Holland Bakt, koopt nu heel Holland zilver!
Het kopen van zilver biedt namelijk ruime winstkansen met het oog op de toekomst, althans zo wordt voor- speld door de edelmetaalanalisten.

Najaarsveiling

De najaarsveiling van Karel de Geus wordt gehouden op 26 oktober 2020. Veiling 50, in ons jubileumjaar 2020, wordt gehouden te Veldhoven. Alle bijzonderheden van deze veiling kunt u zien op onze website www.kareldegeus.nl. De kijkdagen zijn op afspraak vanaf 1 oktober te bezoeken.

Karel de Geus Muntveilingen BV • Frans Bekersstraat 1a • 5504 JA Veldhoven • 040-21234555 • info@kareldegeus.nlwww.kareldegeus.nl