Nieuws Actueel

Nieuw algemeen directeur Nijhof-Wassink Groep

Erik Schiphorst neemt per 1 april het stokje over van Albert Hendrikse als algemeen directeur van de Nijhof-Wassink Groep.

Van onze redactie 23 maart 2016

Nijhof wassink groep

Albert Hendrikse is sinds 2005 aan Nijhof-Wassink verbonden en heeft enige tijd geleden aangegeven een stap terug te willen doen. Zijn opvolger Erik Schiphorst is sinds februari 2014 als algemeen directeur van de Nijwa Groep en VB Trailerbouw werkzaam bij de Nijhof-Wassink Groep. Voorheen bekleedde Erik diverse directie functies bij onder andere Volvo Trucks Nederland en TVM. Albert blijft lid van de groepsdirectie en zal de Nijhof-Wassink bedrijven in Polen en speciale projecten aansturen.

Functie In zijn nieuwe functie stuurt Erik Schiphorst ook het management van de transporttak van het bedrijf aan. Hierdoor draagt Freddy Nijhof zijn taken als Managing Director aan Erik over. Freddy Nijhof blijft als president-commissarissterk verbonden aan de bedrijven van de Nijhof-Wassink Groep.

De Nijhof-Wassink Groep bestaat anno 2016 uit het transportbedrijf Nijhof-Wassink, Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagen Dealer Nijwa, VB Trailerbouw, NowaLease en SilFit.

Foto: Nijhof-Wassink Groep