Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2016

Nog snel een boodschap doen met Pinksteren? Bekijk hier de openingstijden van supermarkten tijdens Eerste Pinksterdag zondag 15 mei en Tweede Pinksterdag maandag 16 mei 2016.

De Ondernemer 12 mei 2016

Openingstijden supermarkten Eerste Pinksterdag Tweede Pinksterdag 2016

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2017

Zie ook:
Overzicht openingstijden Pinksteren 2017

In artikel 2 van de Winkeltijdenwet is bepaald dat de winkels op verschillende feestdagen gesloten moeten zijn. Onder die dagen valt ook Tweede Pinksterdag (maandag 16 mei). Omdat Eerste Pinksterdag op een zondag valt, moeten de winkels volgens de Winkeltijdenwet sowieso gesloten zijn. Bij een groot aantal gemeenten geldt echter een ontheffing tijdens Pinksteren. Bekijk hieronder per supermarkt wat de openingstijden zijn met Pinksteren.

Openingstijden Pinksteren Albert Heijn

Zondag 15 en maandag 16 mei is het Pinksteren. Op deze dagen zijn sommige winkels van Albert Heijn niet of beperkt open. Check hier of de winkel in je buurt tijdens Pinksteren open is. Ook bezorgt Albert Heijn niet tijdens Pinksteren en zijn de Pick Up Points gesloten op Eerste en Tweede Pinksterdag.

Openingstijden Pinksteren Dirk van den Broek

Dirk van den Broek supermarkten hanteert aangepaste openingstijden met Pinksteren. Onder winkels kun je de aangepaste openingstijden van Dirk van den Broek met Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag 2016 vinden.

Openingstijden Pinksteren Plus

Van de 262 filialen van Plus is een groot deel op Eerste Pinksterdag gesloten en worden op Tweede Pinksterdag aangepaste openingstijden gehanteerd. Een aantal filialen blijft op Tweede Pinksterdag in zijn geheel gesloten. Bekijk hier het overzicht van openingstijden van Plus supermarkten met Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag 2016.

Openingstijden Pinksteren Jumbo Supermarkten

Bij een aanzienlijk deel van de Jumbo supermarkten gelden tijdens Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag afwijkende openingstijden. Nog een deel blijft in zijn geheel gesloten. Zoek en vind jouw winkel of Pick Up Point in de winkelvinder om de exacte openingstijden te bekijken.

Openingstijden Pinksteren Lidl

Veel Lidl-supermarkten hanteren tijdens Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag aangepaste openingstijden. Met Eerste Pinksterdag zijn veel vestigingen dicht, op Tweede Pinksterdag heb je meer kans om terecht te kunnen voor een boodschap bij Lidl. In de filiaalzoeker van Lidl kun je zien wat voor Lidl-supermarkten in jouw buurt geldt.

Openingstijden Pinksteren Emté

Bij verschillende van de 130 Emté-vestigigen gelden op Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag aangepaste openingstijden. Veel winkels blijven dicht op Eerste Pinksterdag, terwijl er aangepaste openingstijden gelden op Tweede Pinksterdag. Het overzicht van de openingstijden van alle filialen is hier te zien.

Openingstijden Pinksteren Aldi

Veel filialen van Aldi zijn op Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag in zijn geheel gesloten of hanteren beperkte openingstijden. Bekijk hier welke van de zo'n vijfhonderd Aldi supermarkten open zijn op Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag.