Advertorial van Van der Grijn Bakkerij

Advertorial Retail

Boterkoek in de brievenbus: de lekkerste post van de bakker

Bakkerij van der Grijn komt met iets nieuws: GrijnPost. Lekkere banketproducten vers in de brievenbus. ,,Het is nieuw, verrassend en makkelijk online te regelen.

Van onze redactie 15 oktober 2020

Grijn post boterkoek

Lekker banket gewoon door de brievenbus

Ron van der Grijn, mede-eigenaar en bakker bij Bakkerij van der Grijn, licht het concept van GrijnPost toe: ,,GrijnPost is er in twee varianten: pakketpost en brievenbuspost. Bij de brievenbuspost kun je kiezen uit vijf producten: boterkoek, gevulde koek, gevulde speculaas, pepernoten en een kerstbrood. Deze producten kunnen klanten via de webshop bestellen en worden door het hele land bezorgd. Nieuw is dat de producten gewoon in de brievenbus passen. Dat is lekker makkelijk. Je hoeft er niet voor thuis te blijven."

Leuke traktatie of als cadeau voor zakenrelaties

Het idee is ontstaan vanuit de bijzondere omstandigheden waarin veel bedrijven zich als gevolg van de coronacrisis bevinden. ,,Veel mensen moeten noodgedwongen thuiswerken, terwijl borrels, verjaardagsmomenten en andere bedrijfsbijeenkomsten niet door kunnen gaan. Met GrijnPost kunnen werkgevers toch op een veilige en leuke manier hun personeel trakteren en hen daarmee bedanken voor hun inzet of iets vieren. GrijnPost leent zich ook prima voor het versturen van een lekker seizoensproduct naar zakenrelaties, bijvoorbeeld in de decembermaand."

Ook voor grotere hoeveelheden kunnen bedrijven bestellingen plaatsen. De GrijnPost wordt in dat geval als een pakket tijdens kantoortijden bezorgd. In overleg kunnen producten ook naar het buitenland worden verzonden.

Voor meer info

De webshop van GrijnPost vind je op www.grijnpost.nl. Bedrijven die in één keer grotere aantallen willen bestellen, kunnen voor meer informatie een mail sturen naar info@grijnpost.nl of bellen: 0184 - 663492.

Bestelgemak staat voorop

,,Het bestelgemak staat voorop", zegt Ron van der Grijn. ,,Het is heel makkelijk om een bestelling door te geven of een complete adreslijst in te voeren. Wij doen daarna de rest. De producten worden in een stevige verpakking verstuurd, die speciaal ontwikkeld en grondig getest is. Onze GrijnPost komt gegarandeerd heel aan. Uiteraard zijn de producten van GrijnPost van dezelfde ambachtelijke kwaliteit als de producten uit onze bakkerijwinkels."

Voor meer info

De webshop van GrijnPost vind je op www.grijnpost.nl. Bedrijven die in één keer grotere aantallen willen bestellen, kunnen voor meer informatie een mail sturen naar info@grijnpost.nl of bellen: 0184 - 663492.

MyChannels Video ID: 173315