Nieuws Actueel

R4R Ondernemershoed: inzameling voor Daniel den Hoed

Barbara van den Bosch en Robin Westerveld van Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) gaan samen met de ondernemers van R4R geld inzamelen voor Daniel den Hoed. Twaalf maanden lang zamelen ze via de zogenoemde 'Ondernemershoed' geld in. Het einddoel van de fundraisingsactie is 100.000 euro.

De Ondernemer | Foto: R4R 2 november 2016

Boek 1065

De R4R Ondernemershoed staat elke maand bij een andere Rotterdamse ondernemer. In de maanden november en december slaan Flexcraft Detaned en RTR Barging de handen ineen om de strijd aan te gaan onder het motto: 'samen met u maken we kanker kansloos’. Menno Kloostra (Flexcraft Detaned) en Joey de Gruijter (RTR Barging) gaan zich gezamenlijk inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed Stichting.

Lees verder na de foto.

R4R wil met de fundraising meer onderzoek mogelijk maken naar therapie op maat. Patiënten die een bepaalde vorm van kanker hebben, krijgen vaak eenzelfde soort behandeling, maar er zijn grote verschillen hoe individuele patiënten medicijnen tegen kanker verdragen en hoe tumoren erop reageren.

Iedereen kan meedoen met de actie R4R. Kijk op deze website voor meer informatie.