Aangeboden door FRED Developers

Branded Content Vastgoed

Een inspirerende plek vraagt om inspirerende ondernemers

Een onderneming starten op een van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust? Kies dan voor Nieuw Kijkduin. Een compleet nieuwe woon-werk beleving. Op een unieke locatie, direct aan de kust en op steenworp afstand van Den Haag.

Van onze redactie 17 februari 2020

Kijkduin main

Hier vind je straks de mooiste all-season badplaats van Nederland. Met zeven prachtige woongebouwen bestaande uit luxe appartementen en penthouses. De woongebouwen zijn via de Kijkduin Boulevard, de Delta Promenade en diverse pleinen met elkaar verbonden, waardoor winkels, horeca en het strand slechts een paar stappen van elkaar verwijderd zijn. Geen wonder dat inmiddels 80 procent van de appartementen is verkocht! Met versmarkt Daily Taste, waar je voor je dagelijkse boodschappen komt of lekker gaat zitten voor een lunch, koffie of een drankje. En volop parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Een volledige beleving op een plek; het kan niet mooier.

''Nieuw Kijkduin heeft een sterke identiteit. Eén die verrast, blijvend mooi is en geborgenheid biedt door fraaie gebouwen en prettige, openbare plekken''

Bas van der Peet, FRED Developers

Inspirerende ondernemers

Een aantal inspirerende ondernemers gingen je voor en wisten al snel dat Nieuw Kijkduin de ideale plek is om hun onderneming te starten. René Bogaart bijvoorbeeld, eigenaar van het succesvolle Pavarotti-concept. Een sfeervol Italiaans restaurant dat op meerdere plekken in het land ongekend populair is. Ook in versmarkt Daily Taste vind je van alles. Van toko tot kaasboer en olijvenkraam. Aan de verschillende barretjes genieten bezoekers straks van een kaasplankje, een glas wijn of verse smoothie. Je vindt er Van Kempen met de lekkerste belegde broodjes.

Of wat dacht je van Seafood Kijkduin? Dit is namelijk de 'place to be' voor heerlijke, verse vis. Ook vind je hier straks een Vleeschmeester Kijkduin met het beste kwaliteitsvlees van eigen bodem. Allemaal ervaren ondernemers die vol enthousiasme kiezen voor deze unieke locatie. In de nieuwe vestiging van Coop-supermarkten kunnen straks niet alleen de dagelijkse boodschappen worden gekocht. Dankzij de toevoeging van een keuken, gaat Coop hier ook verse maaltijden aanbieden. En we zijn er nog niet, Nieuw Kijkduin kan nog verrijkt worden met bijvoorbeeld een bloemist, een visrestaurant, een kapper, een Aziatisch cuisine en veel meer. Concepten van elke branche zijn welkom om zich te voegen bij deze mooie mix van ondernemers.

Iets verderop vind je Chase Concept Store van Volker Vedder, al 35 jaar ondernemer en een bekend gezicht in Kijkduin. Hier shop je de leukste kleding en accessoires. Volker wil op geen andere plek ondernemen. ,,Mensen die hier komen, hebben altijd een beetje een vakantiegevoel en door de wisseling van de seizoenen is er altijd wat nieuws te beleven.”

Overal die strandbeleving

Stedenbouwkundig zit Nieuw Kijkduin ingenieus en aantrekkelijk in elkaar, vertelt Bas van der Peet van FRED Developers, de projectontwikkelaar. ,,Nieuw Kijkduin heeft een sterke identiteit. Eén die verrast, blijvend mooi is en geborgenheid biedt door fraaie gebouwen en prettige, openbare plekken. Mooie zichtlijnen en ruime afstanden tussen de gebouwen zorgen voor een continue beleving van het strand. Wie hier komt, wordt op alle mogelijke manieren verleid om langer te blijven én weer terug te komen. Een 365 dagen per jaar vakantiegevoel.”

Nieuw Kijkduin, Nieuw Ondernemen

Is dit de plek waar jij ook wilt (franchise) ondernemen? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak en kom de maquette bekijken in de Sales Gallery direct naast Nieuw Kijkduin. Check ook de winkelzoeker op www.nieuwkijkduin.nl.