Aangeboden door doppio

Branded Content Branded Content

Zakelijke lease maakt e-bike twoseater doppio nog gewilder

Hij staat intussen bekend als 'de ondernemer die de e-bikes markt op z'n kop gaat zetten'. Peter Eiselin durfde het immers aan juist nu een eigen merk (doppio) te lanceren, met een opvallende twoseater te komen en een eigen servicedienst in te richten. Bovendien is er voor mkb- en zzp-ondernemers een interessant leaseplan.

Van onze redactie 11 mei 2020

Doppio ebike petereiselin2

Mountainbiker Peter Eiselin zag vanuit zijn expertise als productontwikkelaar en fietser een originele oplossing voor de mobiliteitsproblemen in de steeds drukker wordende steden. Hij realiseerde een eigen e-bike: doppio.

,,Deze tijd vraagt ook van mij als ondernemer om al je creativiteit, om anders durven denken. Hoe kunnen wij onze klanten op de beste manier bedienen, daar gaat het anno nu om." Voor fietsfreak/ondernemer Peter Eiselin is zo'n vraag stellen 'm ook beantwoorden. En dan het liefst op een andere en dus onderscheidende manier; een trefwoord dat vanaf het allereerste begin aan zijn hele doppio-concept verbonden is.

Elke klant nog meer op maat bedienen. Nieuwe gespreide betalingsmogelijkheden. Nog sneller leveren. Leasen, ook zakelijk. En dat laatste idee kwam niet alleen voorbij tijdens meetings, het werd direct opgepakt: wat als we niet alleen 36, maar ook 24 en zelfs 12 maanden full operational lease kunnen aanbieden tegen scherpe tarieven? En zo geschiedde. ,,Want ik begrijp dat ondernemers, zeker in deze tijd, flexibel willen zijn bij het aangaan van een zakelijk commitment. Daar moet je in willen meegaan en met onze leaseopties is dat gelukt: voor een vast laag bedrag per maand kan iedereen een doppio leasen voor 24 of 12 maanden. En dat is dan inclusief verzekering, onderhoud en reparatie".

E-bikes: interessante fiscale regelingen overheid

De overheid heeft sinds begin dit jaar gunstige fiscale regelingen om het gebruik van de e-bike te stimuleren. ,,Het effect daarvan merken wij natuurlijk ook, maar post-corona verwacht ik sowieso dat de e-bikessector verder door het dak gaat. Steeds meer mensen pakken sowieso al met veel plezier de fiets, al dan niet elektrisch, om naar hun werk te gaan. Met alle nieuwe coronamaatregelen sluit ik niet uit dat mensen het openbaar vervoer mijden en nieuwe, duurzame oplossingen gaan zoeken om van a naar b te komen.”

ZAKELIJKE LEASE

DOPPIO CLASSICO standaard accu (672 Wh)

Nieuwprijs € 2.065,28 excl. btw

€92 per maand excl. btw (looptijd 24 maanden)

€99 per maand excl. btw (looptijd 12 maanden)

DOPPIO CLASSICO premium accu (840 Wh)

Nieuwprijs € 2.313,22 excl. btw

€101 per maand excl. btw (looptijd 24 maanden)

€111 per maand excl. btw (looptijd 12 maanden)

Ga voor meer informatie over deze zonnige aanbiedingen naar de doppio website
.

doppio: kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid

En dan is daar de doppio, een twoseater, een betaalbare vervanger van de scooter. Peter Eiselin heeft het oorspronkelijke idee dat hij had in kortweg drie woorden waargemaakt: kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Van frame tot buddyseat, van banden en remmen tot aan de versnellingen, het plaatje klopt.

,,Qua look is de twoseater precies geworden zoals ik in gedachten had. Met een voor de klant uitgebreide keus aan accessoires, zodat je de look van je doppio passend kunt maken naar je eigen smaak.” De doppio is fun. ,,Heb je genoten is de eerste vraag die ik altijd stel na een proefrit. Genieten, plezier hebben in het rijden, dat is voor mij, buiten dat het technisch goed in elkaar moet zitten, het allerbelangrijkst.”

Gratis zelf uitproberen

Snel en zonder opstoppingen en parkeerproblemen aankomen bij je bedrijf of afspraak? Vraag direct een proefrit aan.

doppio heeft een pop-up store aan de Ferdinand Bolstraat 65 in Amsterdam en een testcentrum aan de Amsterdamseweg 514 in Amstelveen. Beide locaties hebben vanwege corona aangepaste openingstijden.

tracking pixel