"Bijvoorbeeld 'Thuis in... de Provence', met gebak, schilderijen, accessoires en workshops geënt op die Franse streek'', legt Leon Korevaar (39) uit. "Maar dat concept kwam niet goed van de grond. Tijdens workshops cupcakes bakken voor kinderen viel het mij op dat ze me 'bakker Suikerbuik' noemden en toen wist ik het: voortaan gaan we als Bakker Suikerbuik konditorei & banketbakkerij door het leven. En die naam sloeg wél aan, je hoort het iedereen even zeggen als ze langs de winkel lopen.''
"We maken alles zelf op ambachtelijke wijze'', vervolgt hij enthousiast. "En we geven workshops taart en cupcakes bakken voor volwassenen en kinderen. Verder kun je bij ons in de konditorei je bruiloft vieren. We halen de bruiloftsgasten op uit het stadhuis waar we champagne schenken. Vervolgens loop je met je glas hiernaartoe om de bruidstaart aan te snijden. Die taart hebben we naar de wensen van de ceremoniemeester gemaakt.''