Nieuws Financiën

KvK informeert ondernemers over financieringsvormen

De Kamer van Koophandel organiseert in de week van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering. Op 17 februari kunnen ondernemers uit Noord-Nederland terecht in Assen voor een bijeenkomst over alle mogelijke vormen van financiering. Dit bericht de Groninger Ondernemerscourant woensdag.

De Ondernemer 10 februari 2016

Financiering KVK

Hoe kom je aan geld voor de uitvoering van een geweldige kans voor jouw bedrijf? Welke vormen van financiering bestaan er? Welke zijn voor jou geschikt? Dat zijn de vragen die op 17 februari beantwoordt worden in Hotel van der Valk in Assen. Diverse specialisten geven informatie en persoonlijk advies tijdens de bijeenkomst in het kader van de Week van de Financiering.

Week van de Financiering De week wordt georganiseerd omdat ondernemers weinig bekend zijn en weinig ervaring hebben met de nieuwe financieringsvormen. Dit bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de KvK en de Hogeschool Utrecht. De KvK wil door middel van deze themaweek ondernemers een overzicht bieden van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering. Hiervoor worden door het hele land bijeenkomsten gehouden. Zo worden crowdfunding, informal investors en de mogelijkheden die kredietunies bieden besproken.

De bijeenkomst in Assen is bedoeld voor ondernemers uit Noord-Nederland en wordt van 15:30 tot 21:00 gehouden in Hotel van der Valk. Deelname is gratis.