Nieuws Groei

Coolblue slaat vleugels verder uit en opent eerste filiaal in Duitsland

Elektronicawebwinkel Coolblue opent dit jaar zijn eerste fysieke filiaal in Duitsland. Dat komt in Düsseldorf en volgt op de entree van de webwinkel op de Duitse markt vorig jaar. In de deelstaat Noordrijn-Westfalen heeft Coolblue al een eigen bezorgnetwerk en installatiedienst opgezet. Daarnaast opent de online retailer dit jaar nog eens vijf winkels in België en Nederland.

Nu.nl/Redactie 12 juli 2021

Coolblue webshop webwinkel winkel duitsland retail

Bezorgfiets van Coolblue. Afbeelding ter illustratie.

Behalve de winkel in Düsseldorf opent Coolblue de komende maanden nog vijf zaken in Nederland en België. Zo staan er winkels in het Rotterdamse winkelcentrum Alexandrium. in Nijmegen en het Belgische Kortrijk gepland. Waar de laatste twee filialen komen is nog niet bekend. Vorige maand opende Coolblue ook al een winkel in Almere. In totaal heeft het bedrijf nu zestien fysieke winkels, elf in Nederland en vijf in België.

Lees ook: 'De toekomst van de economie? Kijk naar een snelgroeiend bedrijf als Coolblue', stelt hoogleraar Jansen

Ceo Pieter Zwart: ,,Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst even horen hoe die écht klinkt."

Coolblue wil bovendien dit jaar naar de beurs, zo werd eerder al bekend. Dat zou na de zomer moeten gebeuren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws