Nieuws Groei

Waarom Dekbed Discounter Coolblue achterna gaat met een groei van 3800 procent

Webwinkel Dekbed Discounter van Gouwenaar Niels Verwij, die in vier jaar tijd een duizelingwekkende groei van 3800 procent doormaakte, hoopt volgend jaar zijn vleugels verder uit te slaan met een 'stenen' winkel in de vijf grote steden van Nederland. Dat schrijft het AD.

Stijn Tielemans 28 november 2018

Dekbed discounter niels verwij gouda webwinkel webshop groei 3800 procent data klanten bedden boxspring matrassen leasen

Voorwaarde voor een zaak in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven is dat de nieuwe showroom aan de Gentseweg in Gouda een succes is, stelt Verwij. Dekbed Discounter treft de laatste voorbereidingen om na de jaarwisseling in Gouda te kunnen openen. ,,We merken uit de data dat klanten het prettig vinden als zij onze producten kunnen zien en voelen. Op boxsprings en matrassen willen klanten proefliggen."

Als alles meezit, gaan de zaken volgend voorjaar open. ,,Ze worden niet groot, circa 100 tot 200 vierkante meter."

Lees ook: Zo boekt dekbeddenkoning Niels Verwij groot succes met beddenlease

Lease-opties

Dekbed Discounter verkoopt niet alleen bedden, maar biedt sinds kort ook lease-opties aan. Ook richt het zijn pijlen op de zakelijke markt, waartoe onder meer hotels en ziekenhuizen behoren. De webwinkel wil op termijn Coolblue achterna, de winkelformule in consumentenelektronica. Verwij: ,,Coolblue heeft meer spullen in verschillende hoeken. Dat willen wij ook. We onderzoeken nog wel spullen - die iedereen dagelijks gebruikt - wij willen aanbieden."