Combined ShapeAcademy Groei

Top 3 ondernemersboeken die je dit weekend wilt lezen

Iedere week op donderdag: de boeken doe je als ondernemer dit weekend nog gelezen wilt, of misschien wel moet, hebben. Omdat ze het meest inspirerend óf informerend zijn, juist in deze lockdown-tijd.

Van onze redactie 4 februari 2021

Boeken ondernemers

Femke Hogema

Ondernemen in crisistijd

€20,00

Bestel nu!

Ondernemen in crisistijd

Femke Hogema

Juist nu hét boek om te lezen. Hogema ging in gesprek met verschillende ondernemers en schreef in een praktische glas-halfvol manier dit handzame, actiegerichte boek waar je als ondernemer juist nu op zit te wachten. Boordevol tips, inspiratie en adviezen. Met als belangrijkste doel om het heft weer zoveel mogelijk in eigen hand te nemen. Makkelijk? Nee, maar nadat je deze 144 pagina's hebt gelezen wel een stukje makkelijker.

Groot

Arthur Dontje

Biografisch boek over het vallen en opstaan dat bij ondernemen hoort.

Arthur Dontje

Groot

€24,95

Bestel hier 'Groot'

Dat een ondernemersleven niet over rozen gaat dat hoeven we je - juist nu - echt niet te vertellen, snappen we op de redactie ook. Maar een inkijkje in het leven van ondernemer Arthur Dontje kan je toch nog even de energie geven omdat je denkt: zie je, ik ben niet de enige. Die herkenning, erkenning en de manier van denken van deze ondernemer die het bedrijf van zijn ouders overneemt, laat groeien naar 63 landen en toelegt chocolade decoraties, dat maakt boek een echte aanrader. En dat alles opgeschreven in een zeer behapbare 156 pagina's.

Happy in 100 dagen

Josje Smeets

Geluk. Ondanks, of eigenlijk vooral juist, in deze tijd.

Josje Smeets

Happy in 100 dagen

€20,99

Bestel hier het boek

Of het voor alle ondernemers gaat lukken? We hopen het van harte. Een gids om gelukkiger te worden in 100 dagen. Er staan meer dan genoeg ondernemers op te hopen dat ze in ieder geval gelukkiger zijn óver 100 dagen. Zelfs als je het plan om in 100 dagen te volgen niet gaat, wilt of tijd/prioriteit-technisch kunt volgen zul je hier in ieder geval een hoop energie uit halen om in deze zware ondernemerstijden met een iets gelukkigere blik naar de wereld om je heen te kijken.

tracking pixel

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.