Nieuws Innovatie

KPN slaat handen ineen met Upstream Rotterdam voor Scaleup Afternoon

Elk kwartaal organiseert KPN de Scaleup Afternoon en biedt zo het Nederlandse startup-ecosysteem de mogelijkheid samen met KPN en zijn partners te accelereren. Het doel van dit evenement is verbinden en KPN-partners toegang verschaffen tot het innovatienetwerk. KPN gelooft in open innovatie en werkt actief samen met innovatieve partners, startups en scale-ups. Sinds 2015 zijn al meer dan driehonderd samenwerkingen gestart.

Van onze redactie 10 mei 2022

KPN upstream rotterdam scale up startup

Foto: Bart Heemskerk

KPN zal voor de 23e keer speeddates organiseren tussen corporate buyers en oprichters van startups en scale-ups. Doordat het evenement dit jaar voor het eerst onderdeel is van Upstream Rotterdam kunnen bezoekers tijdens de serendipity speeddates ook deelnemen aan inspirerende fireside gesprekken en gebruikmaken van informele netwerkmogelijkheden.

Rotterdam: drie dagen het Mekka van ondernemerschap

Tijdens dit evenement verandert de Rotterdamse metropool in een ontmoetingsplek waar startups, scale-ups, investeerders, bedrijven, beleidsmakers en studenten samenkomen om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. In de voorbereiding naar dit evenement werkt KPN nauw samen met het team van Up!Rotterdam en de Gemeente Rotterdam voor het uitnodigen van corporate partners en het matchen van startups en scale-ups.

Lars Crama, private lead Upstream:,,KPN is koploper als het gaat om de samenwerking met startups en scale-ups. We zijn erg blij met KPN als partner en organisator van dit onderdeel van het hoofdprogramma van Upstream. Ik kijk uit naar veel waardevolle connecties tussen corporates en startups.”

Lees ook: Dit zijn de genomineerden van de Rotterdamse Ondernemersprijs

KPN Liaison Manager, Marie-Jose van den Boomgaard, sluit zich daarbij aan. ,,Wij geloven in open innovatie en via dit event ontmoeten we partijen die waardevol zijn voor KPN. Daarnaast verbinden we het ecosysteem met onze partners en dat levert vaak maatschappelijke innovatieve oplossing op. Er zijn voldoende maatschappelijke uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, mens en maatschappij, woningbouw en elektriciteit en op vele andere vlakken. Deze dag zal de start zijn van interessante gesprekken en samenwerkingen tussen grote bekende corporates, KPN teams en het innovatie ecosysteem.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws