Nieuws Technologie

Bekijk de Week van de Ondernemer in 360 graden

De Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs in Utrecht verwelkomde dit jaar duizenden bezoekers. Bekijk het evenement hieronder in 360 graden + terugblik in video's en interviews.

Vincent Krijtenburg 10 mei 2017

Wvdo sfeer2 ps

(De bovenstaande video is een 360° video. Klik en sleep als je op de computer kijkt. Swipe het scherm of beweeg het toestel van smartphone of tablet. Klik op het tandwiel-icoon om de kwaliteit te selecteren.)

Shake-on

Dat de beurs over succesvol ondernemerschap met zijn tijd meegaat, bleek al bij het betreden van de hal. Bezoekers kregen een armbandje om dat gekoppeld was aan de app op hun smartphone. Met de Shake-on armbandjes wissel je met het schudden van de hand gegevens uit. Niet alleen gebruikers profiteren van deze techniek; ook de organisatie van evenementen en standhouders vergaren er waardevolle informatie mee.

Thema's

In het midden van de beursvloer was er ruimte om te netwerken en te eten. Standhouders stonden per thema opgesteld in zes thema-theaters: Financiering, Marketing, Team, Innovatie, Groei en Online. Per dag werden ruim veertig workshops gegeven door ervaren ondernemers en experts.

Plenair

De dagopeningen werden verricht door onder anderen Pieter Zwart, Atilay Uslu, Michael Pilarczyk, Remko Wouters, Henk Kamp, Rik Vera en Roeland Dietvorst.

Pim van der Feltz (Google), Erik Scherder (professor klinische neuropsychologie) en andere grote namen deelden hun kennis in de grote zaal.

Via de hashtag #Week van de Ondernemer kun je meer artikelen teruglezen en video-interviews met sprekers bekijken.