Nieuws Technologie

Xander de Buisonjé lanceert 'eerste in-ear computer ter wereld'

Oprichter en ceo van BREGGZ Xander de Buisonjé, bij het grote publiek bekend als zanger en presentator, lanceert in september ’s werelds eerste volledig op maat gemaakte, draadloze in-ear computer.

Van onze redactie 21 juli 2023

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé. Foto: Xander de Buisonjé

Als artiest draagt De Buisonjé tijdens optredens in-ear monitors, waarmee hij zichzelf goed kan horen. ,,Ik dacht, een paar jaar geleden, waarom hebben wij artiesten over de hele wereld dat fantastische geluid en waarom is dat niet beschikbaar voor de consument?’’ Na jaren van ontwikkeling is De Buisonjé nu klaar voor de lancering van zijn - naar eigen zeggen - unieke, op maat gemaakte hearable voor consumenten.

“Ik wil gewoon dat de wereld hoort wat ik hoor”

Xander de Buisonjé

In-ear computer

De BREGGZ is ontwikkeld door een internationaal team van experts onder leiding van De Buisonjé. Het resultaat is een slimme koptelefoon met een kwalitatief zeer hoogstaande, professionele geluidskwaliteit én een in-ear computer. ,,Een soort Siri plus, plus, plus, die dingen voor je kan doen.'' Met hoofdbewegingen kun je bijvoorbeeld van nummer wisselen en met een spraakopdracht een bepaald nummer laten afspelen. ,,Hij kan je het weerbericht voorlezen, hij kan je mail voorlezen, hij kan instant vertalen.''

Anders dan universele hearables, wordt elke BREGGZ op maat gemaakt, zodat ze perfect zitten. ,,De hearable markt is een van de snelst groeiende markten, ook qua omzetten, die er nu is wereldwijd. Met deze BREGGZ heb je de telefoon in je hand niet meer nodig.”

Lees ook: Van 'saaie' koptelefoons naar modieuze gadget: het succesverhaal van Fresh 'n Rebel

Lancering

De Buisonjé wil zijn product in september wereldwijd lanceren en zoekt nu naar ambassadeurs die willen investeren in het product. Deze 500 eerste klanten krijgen naast de eerste editie van de BREGGZ een aandeel ter waarde van 400 euro in het bedrijf en worden daarmee officieel mede-eigenaar. Om dit mogelijk te maken is het bedrijf van De Buisonjé een samenwerking aangegaan met beursplatform Bondex-Nxchange.

Lees ook: Kapotte koptelefoons bij grofvuil? Dankzij deze ondernemers is dat niet meer nodig

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws