Nieuws Marketing

Groen licht voor wisseling Billzz

Naast een andere bedrijfsvoering krijgt horecazaak in het hart van Markelo ook een nieuwe naam op de gevel.

Van onze redactie 2 maart 2016

Billzz emiel muijderman

Drankenhandel Korbeld uit Raalte, eigenaar van Billzz in Markelo, stemt in met de wisseling van de wacht bij dit horecacomplex aan de Taets van Amerongenstraat. Dit zegt Gerben Korbeld van de drankenhandel.

Dat Dinant Udink en Steven Baoh zich, zoals gemeld, terugtrekken uit Billzz heeft Korbeld verrast. "Maar", zegt hij, "dat Robert Völkers hun plaats inneemt is een goede oplossing. Hij is een Markeloër, heeft ervaring in de horeca en zal dagelijks in de zaak aanwezig zijn. Ik vind dat een goede combinatie. Dat Udink en Baoh stoppen wegens andere drukke werkzaamheden is verstandig."

Völkers zal het complex runnen met Dennis Hendriksen die nu grand café De Kroon in het voorste deel van het grote pand met zijn partner uitbaat. Het grand café ondergaat binnenkort een 'kleine metamorfose'.

Nieuwe naamHet vertrek van Udink en Baoh is ook aanleiding om de naam Billzz van het complex te veranderen. Korbeld: "Billzz verwees naar het Bill's Bar, zoals de horecagelegenheid voor het faillissement (in 2013, red.) heette en was destijd landelijk een begrip. Ik denk dat het goed is om met een schone lei te beginnen." Onder welke nieuwe naam Billzz straks door het leven gaat is nog niet bekend. Daarover wordt momenteel nagedacht.

DrankafzetNa zestien maanden leegstand na het bankroet kocht Drankenhandel Korbeld het horecacomplex begin april vorig jaar voor naar verluidt tussen de 930.000 en 940.000 euro. Niet om de zaak zelf te runnen, maar om afzet van dranken zeker te stellen. Korbeld: "We hebben er geen seconde spijt van. Het is nog steeds een mooi bedrijf met veel mogelijkheden."

Foto: Emiel Muijderman