Nieuws Marketing

Hattemse Molecaten genomineerd voor Familiebedrijf Award 2016

De Stichting Familie Onderneming looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf, dat bericht De Stentor.

Van onze redactie 3 maart 2016

Stacaravanscamping1065

Het Gelderse bedrijf is opgericht in 1966 en inmiddels staat de vierde generatie van de familie Slager aan het roer. De gehele familie, met aanhang, werkt in dit familiebedrijf. In 2016 viert Molecaten haar 50-jarig bestaan.

RecreatieparkenDe onderneming exploiteert al generaties lang recreatieparken aan stranden, in bossen en aan meren. In de ontwikkeling van Molecaten wordt strikt vastgehouden aan de familiemissie, staat te lezen op de site van de Stichting Familie Onderneming. "Een eigentijdse visie, bedrijfsmatig en maatschappelijk verantwoord exploiteren en met partners duurzaam werken aan verblijfsaccommodaties voor de gast van de toekomst. Bij Molecaten zijn passie, waardering en vriendschap cruciaal. Uiteindelijk resulteert dit in het rendement. Beslissingen worden goed doordacht en besproken met de familie en haar aanhang. Dit gebeurt op professionele wijze, waarbij de onafhankelijke toezichthouders een belangrijke rol vervullen."

Molecaten ontvangt zo'n 35.000 gasten per jaar en heeft ook een park in Afrika.

Op donderdag 7 april 2016 wordt voor de vierde keer de Familiebedrijven Award aan de winnende familieonderneming uitgereikt. Eerder ontvingen Gassan Diamonds (2013), Westland Kaas (2014) en Koninklijke De Heus (2015) de award.