Nieuws Marketing

WTC Export Award niet langer alleen voor Twentse bedrijven

De World Trade Center Export Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf of organisatie die zich in de regio onderscheid op het gebied van internationalisering. De inschrijving is inmiddels geopend, maar niet langer alleen voor Twentse bedrijven.

Van onze redactie 15 augustus 2016

WTC export award

De verkiezing is dit jaar voor het eerst opengesteld voor heel Oost-Nederland, nu businessclub WTC Arnhem Nijmegen zich bij het initiatief heeft aangesloten. Om mee te dingen hoeven de bedrijven geen lid te zijn van een van de twee WTC’s. Winnaar eind oktober bekend

De winnaar wordt eind oktober bekendgemaakt tijdens het International Business Forum in Hengelo. Eerder gingen Trioliet (Oldenzaal), SES Creative (Enschede) PM Aerotec (Hengelo) HoSt (Enschede) en Tyro Remotes (Almelo) met de award naar huis.

Vakjury

Een vakjury, onder leiding van Saxion-lector internationaal ondernemen Louise van Weerden, kiest uit de aanmeldingen de drie genomineerden die vervolgens bezocht worden. Deze worden getest op onder meer de exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. Inschrijven kan nog tot 1 september.

Foto: Christian van der Meij