Nieuws Radio

Duurzamer, innovatief en een recordomzet: HelloPrint-ceo Hans Scheffer bij live radio De Ondernemer

Het van origine Rotterdamse en wereldwijd actieve printplatform HelloPrint is kampioen slim inspelen op trends, actualiteiten en veel meer. Dat heeft ceo en oprichter Hans Scheffer de afgelopen jaren wel bewezen. Hoog tijd dus om hem dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uit te nodigen als co-host voor twee uur lang live radio van De Ondernemer in de studio bij presentator Remy Gieling.

Van onze redactie 9 mei 2022

Hans Scheffer ceo Hello Print portret

Hans Scheffer, co-host op 10 mei. Foto: HelloPrint

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in De Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

Helloprint is een platform waar bedrijven en consumenten uit heel Europa bedrukte producten kunnen bestellen, van promotiematerialen tot bedrukte kleding. Het bedrijf is actief in talloze landen. Met Remy Gieling praat ceo Hans Scheffer onder meer over waar het bedrijf na twee jaar coronacrisis staat. Ondanks alles draaide HelloPrint recent een recordkwartaal. Hoe is dat gelukt?

Verder: de printindustrie is een van de grootste industrieën, maar ook vervuilend. Daar wil HelloPrint verandering in brengen. Scheffer legt uit hoe. Verder vertelt hij onder meer over de perfecte klantenservice. Hoe doe je dat? En welke rol heeft de Spaanse stad Valencia in die ambitie. Tot slot zijn we ontzettend benieuwd naar advies en tips voor luisteraars en (vooral) startende ondernemers die de co-host met ons wil delen.

'Ook voor de succesvolle Ron Blaauw is het momenteel knokken, zeker vanwege het enorme personeelstekort'

Horecaondernemers Laura Vreugdenhil en Ron Blaauw over hun strijd

Naast Hans Scheffer is ondernemer Laura Vreugdenhil te gast in de studio. Ze is de eigenaar van The Clubsandwich Company in Amsterdam. Vorige maand vertelde ze bij De Ondernemer dat ze haar huis in de verkoop heeft gezet om haar zaak te redden. Vreugdenhil kwam in de problemen door de coronapandemie, de lockdowns en de coronasteunmaatregelen die moeten worden terugbetaald. ,,Mijn eigen huis staat momenteel te koop om het bedrijf te kunnen redden. Er is geen andere optie, ik sta met mijn rug tegen de muur. Innoveren is ook niet mogelijk. En dat terwijl ik zoveel mooie plannen had: het personeel in nettere outfits, een mooi terras maken, het concept uitbouwen'', vertelde de ondernemer een maand terug. Hoe staat het nu met haar? Ze komt het vertellen.

Overigens is Laura Vreugdenhil niet de enige horecaondernemer met grote problemen die live bij Remy Gieling in de studio aansluit. Ook voor de succesvolle Ron Blaauw is het momenteel knokken, zeker vanwege het enorme personeelstekort. Voor hem reden om het eens even helemaal anders aan te pakken. En hoe!

Lees ook: De groeilessen van Helloprint-CEO Hans Scheffer

Cishew: cashewnoten die de ecologische voetafdruk verkleinen

We zijn er nog niet. We ontvangen de ondernemers achter Cishew. Het bedrijf heeft zichzelf een flinke opdracht gegeven: de cashewnotenboeren en -verwerkers een eerlijke prijs geven, de werkomstandigheden in het land van herkomst verbeteren, de ecologische voetafdruk verkleinen én tegelijk de meest gezonde én gevarieerde cashewnoten op de markt brengen. Natuurlijk weer een nieuwe column van Nico Dijkshoorn, Huge Car Guy Roland Tameling gaat met De Ondernemer Onderweg en nog veel meer in een bomvolle uitzending.

De wekelijkse live-uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en YouTube. Of kijk hieronder de aflevering van 3 mei terug:

&feature=emb_logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws