Nieuws Personeel

Commercieel Nederland uit Hengelo lanceert Mobile Talent Room

Talent Partners Nederland Groep, moederbedrijf van Werving en Selectiebureau Commercieel Nederland en Technisch Nederland uit Hengelo heeft de Mobile Talent Room ontwikkeld. Met dit nieuwe concept kunnen competenties van sollicitanten en bestaand personeel gemeten worden in een natuurlijke omgeving. Donderdag 23 juni lanceerde het bedrijf succesvol hun Mobile Talent Room in Amsterdam.

Van onze redactie 30 juni 2016

Mobile Talent Room Commercieel Nederland 3

Meer dan honderd HR Professionals hebben in een speciaal ingerichte trailer diverse opdrachten moeten uitvoeren en puzzels moeten oplossen. Deze opdrachten en puzzels zijn voor de bedrijven op maat gemaakt aan de hand van de te meten competenties. Daarnaast vinden er gesprekken plaats met de deelnemers en worden ze getest op hun persoonlijkheid en talenten door middel van DISC-persoonlijkheidstesten. Op donderdag 23 juni werd de Mobile Talent Room succesvol gelanceerd in Amsterdam op de HRhackaton van HRcommunity bij B.Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de foto

RegiekamerDeze Mobile Talent Room kan overal geplaatst worden, op de parkeerplaats voor het bedrijf of op elke gewenste en unieke locatie. In de Mobile Talent Room wordt een aparte ‘regie’kamer ingericht, zodat de selecteur of HR Adviseur direct mee kan kijken en meeluisteren in de kamer tijdens het spelverloop.

Behoefte Vanuit een uitvoerig marktonderzoek is gebleken dat bij bedrijven de behoefte is aan het meten van competenties en talenten vanuit natuurlijke assessments. Dit heeft hen doen besluiten om dit concept in de markt te gaan zetten.

Foto's: Technisch Nederland