Nieuws Personeel

TWO Living in Markelo is droom die uitkomt voor ondernemersduo

TWO Living. Zo heet de nieuwe winkel die Alexander en Saskia Voskamp van Voskamp Wonen & Slapen beginnen met Linda Vruwink van modezaak Esch Pla aan de Grotestraat in Markelo. Esch Pla trekt bij Voskamp in.

Van onze redactie 10 september 2016

TWO Living Emiel Muijderman

De winkelruimte in het pand aan de Grotestraat is uitgebreid met 100 vierkante meter tot 1.100 vierkante meter. TWO Living wordt vanmiddag geopend door burgemeester Ellen Nauta en gaat morgen open voor publiek.

'Droom die uitkomt'

Voor de ondernemers is de samenwerking een 'droom die uitkomt'. "Een mooie, grotere ruimte met meer etalagemogelijkheden was de wens van Esch Pla. En onze wens was een gemoderniseerde frisse winkel met meer beleving en nieuwe collecties. Beleving is tegenwoordig belangrijk. Onze collecties beconcurreren elkaar niet, maar vullen elkaar juist aan. Vroeger was de combinatie wonen en kleding heel gangbaar", vertelt Saskia Voskamp.

Van jong tot oud

Esch Pla verkoopt niet alleen kleding maar ook schoenen en accessoires. De modezaak heeft een eigen plek in het winkelpand maar door het open karakter is er toch sprake van verbondenheid met wonen en slapen. Linda Vruwink: "We blijven twee aparte bedrijven die samen gaan." De doelgroep van TWO Living is 'breed', vertellen de ondernemers. Alexander Voskamp: "Van jong tot oud." Op maandag is TWO Living gesloten.

Foto: Alexander en Saskia Voskamp (R) beginnen samen met Linda Vruwink nieuwe winkel TWO Living (Emiel Muijderman)