Aangeboden door De Voltage

Branded Content Personeel

De Voltage biedt een ultieme ‘Max Verstappen-ervaring’ met collega’s

Nu alles weer kan in Nederland en je medewerkers elkaar meer op kantoor gaan zien, is het de hoogste tijd om eindelijk dat uitgestelde bedrijfsuitje te organiseren. De Voltage staat klaar om jou en je personeel een onvergetelijke dag vol spanning te geven.

Anke Derkse 15 maart 2022

Voltage kartbaan tilburg

De Voltage biedt een keur aan activiteiten, van karten en lasergames tot bowlen.

In het grootste Indoor Entertainment Center van Nederland, met een oppervlakte van maar liefst 12.000 vierkante meter, vind je een keur aan activiteiten. Stap in een snelle kart, belaag je collega’s in een lasergame of ga sumoworstelen in de Japanse arena. Liever een wat rustiger activiteit? Kies dan voor een escape room, probeer de kluis te overvallen in de break-in room of ga in themazaal Far West naar het casino. Om op adem te komen eindig je, onder het genot van de nodige versnaperingen, met een potje bowlen. Kortom, geen personeelslid hoeft zich op zo’n middag of avond te vervelen bij De Voltage.

“We willen graag dat iedereen hier een onvergetelijke dag heeft”

Caithlyn Schneider, marketingmanager van De Voltage in Tilburg, vertelt wat er allemaal mogelijk is voor bedrijven. ,,We hebben een grote diversiteit aan activiteiten. Mijn collega’s en ik stellen graag een programma samen dat helemaal is afgestemd op de wensen van de klant. We hebben acht standaardarrangementen, maar daar wijken we met plezier vanaf. We willen graag dat iedereen hier een onvergetelijke dag heeft en kunnen met onze vijftig verschillende activiteiten heel veel variaties aanbieden. Een programma bestaat meestal uit vijf activiteiten per persoon. Na iedere activiteit verzamelen jullie in onze gezellige Bar Edison waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen.” Voor de liefhebbers is het erg verleidelijk om dan meteen even je behendigheid te tonen op een van de aanwezige ouderwetse flipperkasten.

Vergaderen met fun en culinair genieten

Naast de vele activiteiten beschikt De Voltage over verschillende zalen die kunnen worden afgehuurd. Schneider: ,,Of het nu voor een vergadering is voor twintig man, een bedrijfsfeest voor tweehonderd of een vrijgezellenfeest, het kan allemaal.” Zeg nou zelf, wat is er leuker dan na een serieuze vergadering inclusief koffie met een gebakje van de eigen bakker, eens lekker los te gaan op de kartbaan, in twee teams botsautovoetbal te spelen of je concentratie te testen met de arrowshooter. Om de dag nog eens rustig door te nemen en smakelijk af te sluiten, ga je na afloop heerlijk steengrillen.

“Vergadering, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, het kan allemaal in De Voltage”

Dat de activiteiten van De Voltage vol spanning zitten, is niet verwonderlijk. Het entertainmentcentrum staat namelijk op het voormalige Voltcomplex van de Philips-fabrieken die hier ooit stonden. Bij binnenkomst zie je daar nog historische restanten van in de vorm van antieke apparatuur. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Zo is daar Bodega de La Habana, Grand Café en de Zonnetempel die je kunt afhuren. Je kunt het programma uitbreiden met ons pitsopmenu, waarbij je tussen je (vergader)activiteiten of presentatie door culinair wordt verwend door koks die gerechten uit de wereldkeuken live voor je bereiden.

Na lockdowns weer op volle sterkte

Tijdens de lockdowns moest De Voltage helaas dicht. ,,Gelukkig hebben we niemand van het vaste personeel hoeven te ontslaan”, zegt Schneider opgelucht. ,,Toen we in juli weer open mochten was het wel lastig om aan personeel te komen. De flexwerkers hadden voor het grootste deel elders tijdelijk werk kunnen vinden. Na de zomervakantie zijn ze gelukkig praktisch allemaal teruggekomen bij ons en waren we weer op volle sterkte. We hebben als personeel trouwens niet stilgezeten al die tijd: we hebben de kartbaan een flinke opknapbeurt kunnen geven.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met De Voltage. Meer info: devoltage.nl

De Voltage biedt een vijftigtal verschillende activiteiten, van lasergames tot bowling.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws