Nieuws Regio

Vindsubsidies: grenzen verleggen met subsidies

Wij vinden dat elk vooruitstrevend idee een kans verdient. Daarom ondersteunen wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Dat doen we door innoverende organisaties te begeleiden op het gebied van subsidies. Zo kunnen zij zich volledig focussen op hun innovatie in de wetenschap dat alle subsidiezaken onder controle zijn.

Synpact | i.s.m. Vindsubsidies 26 april 2017

Vind 2

Wij kijken graag over grenzen heen. Letterlijk en figuurlijk. Ons werkterrein is de wereld. Met kantoren in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland kunt u gebruikmaken van een enorme hoeveelheidkennis en ervaring. We kennen de weg en weten waar we moeten zijn om uw internationale samenwerkingsprojecten optimaal te ondersteunen.

Subsidieadministratie

Onze inbreng is gevarieerd. Daarin voegen we ons naar de wensen van u als opdrachtgever. We begeleiden het schrijven van kansrijke subsidieaanvragen. We zetten een volledige en heldere subsidieadministratie op. Bewaken deadlines, monitoren en sturen projectresultaten. En we onderhouden het contact met de subsidieverstrekker.

Lees ook: Handig overzicht: alternatieve vormen van financiering voor mkb-ondernemers

Subsidiedatabase

Wij geven u toegang tot onze subsidiedatabase: de grootste en meest uitgebreide zoekmachine van Nederland met daarin alle actuele subsidieprogramma’s, fondsen en kredieten. Maar ook met alle informatie die nodig is om een subsidie an te vragen. En waarom niet. Het brengt vooruitgang een stapje dichterbij.

Wilt u samen met ons grenzen verleggen en projecten uitvoeren? Vele bedrijven gingen u voor. Zoals Twente Medical Systems International met een Eurostars-project op het gebied van vroeggeboortepreventie en In Ovo, dat een prachtige subsidie kreeg vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) voor een internationaal project rond eendagshaantjes.

Of de meer dan honderd bedrijven die wij hebben begeleid bij hun trajecten binnen de regeling Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT), waaronder BuyBay met een innovatie op het gebied van retourzendingen van pakketjes. Ook verzorgen wij subsidieloketten, en hebben wij onder andere met de Rabobank een financieringsloket voor ondernemers ontwikkeld.

De voordelen van Vindsubsidies

• Meer dan 20 jaar ervaring met subsidies

• Compleet in subsidiediensten en producten

• Meest uitgebreide subsidiedatabase in Europa

• Gespecialiseerde teams met deskundigen in uw branche

• Internationaal netwerk

• Trainingen en workshops, ook op maat

Hoe we Europastry Benelux hielpen met subsidie

Europastry is één van meest toonaangevende Europese bedrijven op het gebied van bevroren brood en gebak. Europastry is actief in veertig landen en heeft fabrieken in Spanje, Portugal, Turkije, de VS en Nederland. In het Overijsselse Oldenzaal opende in 2015 de duurzaamste bakkerij van Europastry Benelux. Vindsubsidies heeft het bedrijf ondersteund bij het vinden, aanvragen en toepassen van subsidies en fiscale maatregelen voor dit project.

Meerdere subsidies

"Om in de bedrijfsvisie de ambitie op te nemen de duurzaamste bakkerij te zijn, is een stap. Dit ook echt doen en financieel aantrekkelijker maken, is de volgende. Deze stap hebben we samen met Vindsubsidies kunnen maken", aldus Cor Brookhuis, Plantmanager bij Europastry. Vindsubsidies heeft voor Europastry eerdere subsidies benut. Voor innovatieve projecten en voor de bouw van een nieuw en duurzaam bedrijfspand en productielijn. Vanuit deze ultramoderne productielocatie wordt de volledige markt in noordwest-Europa voorzien van patisserieproducten.

Afronding

Vindsubsidies verzorgt subsidieprojecten van aanvraag tot afronding,waardoor haar klanten zich kunnen richten op hun core business. Brookhuis: "Vindsubsidies heeft ons op een manier ondersteund waarbij de interne focus van Europastry Benelux volledig kon blijven liggen op de kwaliteit van het interne proces."

info@vindsubsidies.nl
www.vindsubsidies.nl
088 - 20 20 400

Lees hier het magazine Financieren - Op weg naar groei

Meld je hier aan voor de Week van de Ondernemer

oproep wvdo