Advertorial van debesteleasedeal.nl

Advertorial Actueel

Auto leasen? Zo vind je altijd het beste leasecontract

Yes! Het is tijd voor een nieuwe leaseauto. Even aanvragen, vergelijken en vervolgens de beste keuze maken op basis van prijs én voorwaarden. De wens van alle leaserijders! Helaas is de realiteit anders. Offertes opvragen, mailen, bellen, onderhandelen… Twee nuchtere ondernemers uit Drenthe nemen deze irritaties weg en vervullen de wens van alle leaserijders in Nederland met het onafhankelijke vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl.

Van onze redactie 10 augustus 2020

Rene meijer floris mulder beste lease deal mobiliteit

Floris Mulder (links) en René Meijer zijn de oprichters van de snelgroeiende startup debesteleasedeal.nl. Foto: Ronald Zijlstra.

„Leasen moet veel transparanter worden, vertelt Floris Mulder. Online prijsvergelijkers voor leaseauto’s zijn er genoeg, maar een onafhankelijk vergelijkingsplatform waarbij je naast de prijs óók de voorwaarden met elkaar kunt vergelijken was er nog niet. Door onze software ontvangt de klant binnen 48 uur onze leasevergelijker. In begrijpelijke taal leggen we uit wat er in de offertes en voorwaarden staat. Zo weet de klant in een oogopslag welke leasemaatschappij de beste deal voor hem of haar heeft. Op die wijze kan er simpel en snel de juiste keuze gemaakt worden voor een leasecontract dat klopt en past bij de wensen van de klant.”

Gemak en tijdbesparing voor ondernemers

Mobiliteit is voor veel ondernemingen erg belangrijk, maar het regelen van de leaseauto(‘s) is vaak een extra taak binnen een bedrijf. Je bent al snel een halve dag zoet met het uitzoeken van een leaseauto. En dan moeten de onderhandelingen nog beginnen.

Meijer: „Via debesteleasedeal.nl geef je in twee minuten jouw autowensen door. Je ontvangt gratis onze leasevergelijker in je mailbox en we adviseren je vervolgens persoonlijk naar de beste deal. Voor ondernemers gemakkelijk en het zorgt voor een enorme tijdbesparing. Dit slaat aan en dat zien we dan ook terug in onze klantervaringen.”

Tips die leasemaatschappijen niet snel zullen delen

Leasevoorwaarden zijn complex en vaak onleesbaar voor leaserijders. Ze worden op goed vertrouwen getekend waardoor achteraf nare situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het innameprotocol, de hercalculatiegrens en wel of geen vervangend vervoer. Daarom heeft debesteleasedeal.nl de whitepaper leaseoffertes vergelijken gemaakt. 18 gouden tips zodat eenieder weet waarop hij/zij moet letten bij het lezen van leasevoorwaarden. Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Ook leasen met de beste prijs én voorwaarden? Ga naar debesteleasedeal.nl