Nieuws Automotive

Autoshowrooms en merkbeleving anno 2021: zo pakt CUPRA dat aan

Voor autoliefhebbers gaat er niks boven het zien en ervaren van hun auto. Het ‘electrifying performance’ merk CUPRA pakt dat anno nu allesbehalve traditioneel aan en gaat voor een 'coole en comfortabele hang out'. De CUPRA Garage, waarvan er vijf in Nederland komen en de eerste net geopend is, moet dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en andere autoliefhebbers worden.

Van onze redactie 9 mei 2021

Seat cupra marketing showroom

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen op krachtige prestaties en rijplezier. De geëlektrificeerde performance modellen van het merk zijn volledig online te configureren én bestellen via private lease of zakelijke lease. CUPRA levert de auto vervolgens af op een locatie naar wens: in de CUPRA Garage, thuis, op kantoor of waar dan ook in Nederland.

Diezelfde benadering volgt het merk met de CUPRA Test Drive. Die is eveneens digitaal in te plannen via de website. Vervolgens wordt de gewenste CUPRA thuis of op een locatie elders voor de deur afgeleverd voor een gepersonaliseerde Test Drive. Als alternatief is de auto ook te rijden vanuit het tijdelijke Test Drive Center in Leusden, of bij één van de CUPRA Garages.

CUPRA Garage als showroom-van-deze-tiijd

In Nederland is de eerste intussen geopend. In de vestiging die geïntegreerd is in Move Amsterdam zijn de nieuwste, zelfs alle modellen te zien én te beleven en daarnaast is de CUPRA Garage ook een inspirerende ontmoetingsplek. In totaal openen er vijf CUPRA Garages: deze zomer in de voormalige Baja Beach Club in Rotterdam, later dit jaar in Eindhoven de deuren en vanaf 2022 volgen nog twee vestigingen.

Elke CUPRA Garage fungeert ook als startpunt voor proefritten die online zijn te boeken, staan CUPRA Specialisten klaar om bezoekers te informeren en klanten te ondersteunen met persoonlijk advies tijdens het digitale oriëntatie- en aankooptraject. Na aankoop blijven de specialisten het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld in het aftersales-traject voor service en onderhoud.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws